Victor Ponta, audiat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Ultima actualizare:

    Victor Ponta a sosit vineri dimineață la Instanța Supremă
Victor Ponta a sosit vineri dimineață la Instanța Supremă

Victor Ponta a sosit vineri dimineață la Instanța Supremă. Magistrații ÎCCJ reiau discuțiile în celebrul dosar “Turceni-Rovinari”, în care fostul șef al Guvernului este acuzat de fals în acte, complicitate la evaziune fiscală și spălare de bani.

De asemenea, la ÎCCJ s-a prezentat și senatorul Dan Șova, trimis în judecată în același dosar.

Victor Ponta a fost trimis în judecată de DNA pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată, și spălarea banilor, fapte săvârșite în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ''Ponta Victor-Viorel''.

În dosar mai sunt trimiși în judecată senatorul Dan Șova, avocat coordonator al Societății Civile de Avocați '”Șova și Asociații”, Laurențiu Ciurel, la data faptelor director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni, și Octavian Laurențiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni.

Ce spune Ponta despre ieşirea Marii Britanii din UE

Fostul premier Victor Ponta nu a ezitat să-și exprime părerea însă despre subiectul zilei și consideră că ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană este cel mai greu moment din istoria UE, scrie Agerpres.

“Este o zi foarte importantă pentru Europa, așa încât sper să nu aveți timp de mine azi”, a declarat Victor Ponta, la venirea la sediul ÎCCJ, întrebat de jurnaliști despre votul britanicilor la referendum.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net