Victor Ponta: "Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem"

Ultima actualizare:

    Victor Ponta i-a pus gând rău lui Traian BăsescuFoto: Marian Iliescu/Adevărul
Victor Ponta i-a pus gând rău lui Traian BăsescuFoto: Marian Iliescu/Adevărul

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a participat, miercuri, la un miting electoral în comuna Dobrun, din judeţul Olt, la sfârşitul reuniunii el adresându-se unui susţinător din mulţime care îl interpelase, spunându-i: "Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem".

Ponta a mers, miercuri, în comuna Dobrun din judeţul Olt, unde a obţinut cel mai mare scor la primul tur al alegerilor prezidenţiale, fiind ales de 95% din alegători, potrivit mediafax.ro.

Mitingul electoral a aut loc în faţa primăriei din localitate, unde Ponta a vorbit aproximativ cinci minute în faţa celor o mie de localnici.

După ce a terminat discursul, Ponta a fost interpelat de un susţinător care stătea în faţa scenei. "Băsescu în locul lui Gică Popescu. Aşa facem", i-a răspuns Ponta, după care a coborât de pe scenă, alături de Liviu Dragnea şi Paul Stănescu.

În drumul său spre autocarul de campanie, care îl aştepta pentru a se deplasa către Slatina, Ponta a vorbit cu un alt susţinător, căruia i-a transmis acelaşi mesaj: "Băsescu în locul lui Gică Popescu".

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net