Victor Ponta, despre Dragnea şi Vâlcov:«Ori oamenii aceştia iau aceleaşi droguri, ori mint de îngheaţă apele»

Ultima actualizare:

    Victor Ponta îi atacă pe Dragnea și pe Vâlcov, în urma declarațiilor recente făcute de aceștia din urmăFoto: Arhivă Click
Victor Ponta îi atacă pe Dragnea și pe Vâlcov, în urma declarațiilor recente făcute de aceștia din urmăFoto: Arhivă Click

Victor Ponta i-a atacat pe Liviu Dragnea și pe Darius Vâlcov, în urma celor mai recente declarații făcute de cei doi. În timp ce liderul PSD a mărturisit că anul trecut a fost ținta unei tentative de asasinat, Vâlcov, Consilierul premierului Viorica Dăncilă, a dezvăluit că ar fi fost „racolat” de către KGB. În urma acestor afirmații, fostul lider PSD, Victor Ponta, a reacționat pe rețelele de socializare, susținând că cei doi oameni politici „iau aceleași droguri” sau „mint de îngheață apele”.

„Dimineaţa am aflat că pe Vâlcov a vrut să îl racoleze KGB în 2015 (de faţă cu patronul de la „Phoenicia” la care stătea Dragnea la hotel în Năvodari în 2017) / seara am aflat că pe Dragnea vrea să îl asasineze Soros- când l-a trimis Băsescu de la PD ştia el că doar aşa distruge PSD! Ori oamenii aceştia iau aceleaşi droguri, ori mint de îngheaţă apele şi îşi bat joc de toată lumea. Sau cred că scăpa de închisoare şi merg la ospiciu? Când îl văd aşa verde la faţă pe Dragnea îmi este teamă că prima variantă este cea adevărată! În ambele situaţii notă de plată va fi achitată de România!”, a scris Ponta pe Facebook. 

Fostul premier a comentat, de asemenea, și afirmaţia lui Liviu Dragnea potrivit căreia George Maior ar fi implicat în proiectul Pro România, formaţiune fondată de Ponta, şi spune că fostul director al SRI „îşi merită toate jignirile şi minciunile cu care îl împroaşcă Dragnea cât timp nu ripostează la aceste mizerii”.

„Am văzut că Dragnea a reluat prostia cu George Maior care a făcut ProRomania (de la Washington) /cred că Maior îşi merită toate jignirile şi minciunile cu care îl împroaşcă Dragnea cât timp nu ripostează la aceste mizerii (şi tace cum tăcea când se ruga Dragnea de el să îi angajeze tânăra iubită la SRI sau când se milogea să îl ducă la Washington să facă poze cu oficiali americani) nu are de ce să se plângă!” a mai adăugat Victor Ponta. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena 3, că anul trecut în luna aprilie a existat o tentivă de ucidere a sa, descoperind că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de „un om foarte celebru din lume”. Consilierul premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a declarat într-un interviu pentru DC News că în anul 2015 i s-a propus, „pe linia Guşă -KGB” să trădeze PSD şi i s-a oferit funcţia de premier, spunând că „s-a dorit să fie racolat de KGB”, dar a refuzat, conform Digi 24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net