Victor Ponta a înfiat o fetiță! A aruncat bomba în emisiunea lui Denise Rifai!

Ultima actualizare:

    Victor și Daciana Ponta, alături de Tudor și de Irina, într-o ședință foto pentru OK! Româniafoto: OK! România
Victor și Daciana Ponta, alături de Tudor și de Irina, într-o ședință foto pentru OK! Româniafoto: OK! România

Victor Ponta (48 de ani) a fost invitatul lui Denise Rifai marți seara, în celebra emisiune de la Kanal D, iar dezvăluirile politice au pălit în comparație cu cele personale. Fostul premier al Românie are 3, nu 2 copii, așa cum se știa până acum.

Marți, 8 decembrie, Victor Ponta a fost invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pentru a clarifica o serie de aspecte, atât în ceea ce privește cariera de om politic, cât și viața privată. “Sunt pregătit pentru ceva teribil, ce nu mi s-a mai întâmplat! Am zis că le-am văzut pe toate în acești ani de politică…”, a spus Victor Ponta, chiar înainte de a fi supus tirului de întrebări, însă iată că surpriza a venit din partea lui: el și soția sa, Daciana Sârbu, au înfiat o fetiță. Cel puțin așa a dat de înțeles pe tot parcursul emisiunii, clarificarea venind ulterior din partea moderatoarei Denise Rifai.

Au fost mai multe momente în emisiune în care Victor Ponta a dat de înțeles că are trei copii. Prima dată, a mărturisit că încearcă să fie un tată cât mai bun pentru băiatul și ”fetele mele”. Apoi, întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a fost clar: ”Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta, scrie Wowbiz.ro. La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul și a insistat: ”Ați vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, i-a spus Victor Ponta.

Pe fetiță o cheamă Maria și are 6 ani

„Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său, referitor la faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!”, a dezvăluit jurnalista Denise Rifai, pe contul ei de socializare. Despre Victor Ponta se știa că au doi copii, Andrei, de 17 ani, din prima căsătorie, și o fetiță, Irina, de 12 ani, împreună cu Daciana Sârbu.

Citește și:

Daciana Sârbu şi-a deschis cafenea! Cum arată localul soţiei lui Ponta

Victor Ponta și-a anunțat retragerea, după alegerile parlamentare: „Acum este timpul pentru familie!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net