Victor Ponta, luat peste picior de Lucian Mîndruță. Și-a căutat-o cu lumânarea

Ultima actualizare:

    Victor Ponta, învins cu propriile armefoto: realitatea.net
Victor Ponta, învins cu propriile armefoto: realitatea.net

Victor Ponta a vrut să-i aplice o lovitură sub centură lui Dacian Cioloș, prim-ministrul în funcție, însă ironiile s-au întors împotriva lui. Fostul premier a primit o replică acidă de la Lucian Mîndruță chiar pe contul personal de Facebook.

Vineri, 23 decembrie, fostul premier Victor Ponta îi chema ironic pe cetățeni în stradă pentru a condamna un presupus aviz dat de guvernul Cioloș unei noi exploatări aurifere în Apuseni. Ponta îi chema la ”luptă” și pe ”principialii” Moise Guran, Lucian Mîndruță și Nicușor Dan. ”Hai - ne vedem la Universitate să protestăm: "Jos Ponta". Gurane, Mîndruță, Nicușor - lăsați sarmalele și la luptă "principialilor". Wow - ce si-au mai batut joc de oameni!”, a scris Ponta pe contul personal de Facebook.

Știrea răspândită de Victor Ponta a fost însă imediat infirmată de purtătorul de cuvânt al guvernului, Liviu Iolu. ”Faceți o confuzie voită și distibuiți informații mincinoase în preajma Crăciunului. În știre sunt oricum mai multe confuzii: nu e vorba de aur ci de cupru, nu e vorba de explorare și nici de exploatare ci de un permis de prospecțiune și în final de fapt nu e vorba de faptul că guvernul Cioloș a dat undă verde la explorare ci Guvernul Ponta. ANRM nu a dat anul acesta o licență de exploatare, nici măcar una de explorare. Licența de explorare se aprobă doar prin Hotărâre de Guvern și nu s-a întâmplat în 2016. Exista doar un permis de prospecțiune pentru acea firmă în zona adiacentă perimetrului Rovina. Perimetru pentru care această firmă a primit în 2015 - când erați prim-ministru - o licență de exploatare pe 20 de ani. Această licență nu a fost aprobată de Guvernul Cioloș anul acesta”, a răspuns Iolu la postarea lui Ponta.Nici Mîndruță n-a rămas dator. Jurnalistul l-a luat pesgte picior pe Victor Ponta cu o aluzie la vechiul prieten al fostului premier, fugarul Sebastian Ghiță. ”Domnu' Ponta, înțeleg că mă chemați la protest. Vin, cu o singură condiție: să-l chemați și pe dl. Ghiță. Poate are niste fișicuri de bani, să le dăm foc și să ne încălzim”, a răspuns Mîndruță chiar pe contul personal de Facebook al Lui Ponta, primid aproape 800 de aprecieri de la urmăritorii fostului premier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Castelul Corvinilor Foto Daniel Guță jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net