Victor Ponta, pus în dificultate de Denise Rifai: “Ați fost racolat de Securitate, în liceu?”

Ultima actualizare:

    Victor Ponta, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”Foto: Kanal D
Victor Ponta, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”Foto: Kanal D

Victor Ponta este cel mai nou invitat al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. El va fi prezent în ediția de marți, 8 decembrie, pentru a clarifica câteva aspecte, atât în ceea ce privește cariera de om politic, aflată sub lupa mediatică, cât și viața privată a acestuia. Duminică seara (6 decembrie), el a anunțat că se retrage din politică, după eșecul Pro România, la alegerile parlamentare de anul acesta.

Fost Prim Ministru al României în perioada 2012 – 2015, candidat la alegeri prezidențiale și actual deputat și președinte de partid, cu o îndelungată experiență în politică și o notorietate care a venit la pachet cu foarte multe controverse, Victor Ponta va trebui să răspundă celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, în ediția de marți a emisiunii.

“Sunt pregătit pentru ceva teribil, ce nu mi s-a mai întâmplat! Am zis că le-am văzut pe toate în acești ani de politică…”, a spus Victor Ponta, chiar înainte de a fi supus tirului de întrebări.

“Veti ajunge vreodată Președintele Romaniei?”, “Ați fost racolat de Securitate, în liceu?”, “Câți bani vă intră lunar în casa?”, “V-ați lecuit de aroganță?”, “De ce v-ati căsătorit doar în străinătate?" - sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate fostului Premier al României în ediția de marți a emisiunii, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D!

Mesajul lui Victor Ponta, după alegerile din 6 decembrie

Victor Ponta pare să sugereze în acest mesaj o retragere, cel puțin temporară, de pe scena politică, în cel mai recent mesaj postat pe rețelele sociale, imediat după eșecul de la alegerile parlamentare.

„Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări! Mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alături în acest proiect. Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevărați, noi proiecte și noi provocări!Numai bine prietenilor - numai bine tuturor celorlalți!  NEVER GIVE UP!”, scrie Victor Ponta pe Facebook. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net