Victor Ponta a ratat deschiderea anului școlar din cauza controlului judiciar

Ultima actualizare:

    Victor Ponta, învins cu propriile armefoto: realitatea.net
Victor Ponta, învins cu propriile armefoto: realitatea.net

Fostul premier Victor Ponta și-a manifestat indignarea pe Facebook după ce a ratat festivitatea de dechidere a anului școlar. Politicianul obișnuia să fie alături de elevii Liceului Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu în prima zi de școală. În acest an, Ponta nu a putut ajunge la ceremonie din cauză că a fost chemat la Poliție, măsură impusă de controlul judiciar.

Victor Ponta nu poate părăsi țara, însă acest lucru nu l-a putut ajuta nici măcar să ajungă la Târgu Jiu pentru debutul anului școlar. Ponta a fost chemat la Poliție la ora 12.00, pentru a da noi detalii procurorilor DNA în dosarul deschis acum o săptămână pe numele său. Fostul premier a declarat că i-ar fi fost imposibil să ajungă la ora 9.00 la liceu și la ora 12.00 la Poliție. „Aș fi vrut să fiu prezent, ca în fiecare an, la Târgu Jiu - la Liceul „Tudor Vladimirescu”! Mai ales pentru că ne-am ținut încă o dată de cuvânt și s-a finalizat în acest an instalația modernă de încălzire a Liceului (de care aveau nevoie de peste 20 de ani)! Din păcate însă nu aveam cum, în mod fizic, să fiu la ora 9 la ceremonia de deschidere a Anului Școlar la Târgu Jiu și să și ajung până la ora 12 la Secția 6 Poliție București (conform obligațiilor legale din controlul judiciar)! Anul viitor va fi un an mai bun - iar eu nu voi mai lipsi de la aceste momente importante.

Update - Nu are nicio vină Poliția pentru această situație (cum am văzut undeva în presă). Este o obligație legală impusă de DNA Ploiești pe care evident că o respect”, a scris Ponta pe Facebook.

DNA Ploiești a început urmărirea penală pe numele său într-un dosar care îl vizează și pe deputatul Sebastian Ghiță. Procurorii spun că Ponta ar fi primit 220.000 de euro pentru a-l promova în Parlament pe Sebastian Ghiță. Cu banii primiți, Ponta l-ar fi plătit pe fostul premier britanic Tony Blair pentru a-i susține imaginea publică. După retragerea din activitatea politică, fostul demnitar englez s-a ocupat și de imaginea președintelui Kazahstanului, căruia îi oferea consultanță politică și economică. Procurorii spun că relația lui Victor Ponta cu Tony Blair a lovit inclusiv în interesele economice ale României. În timpul mandatului său la Palatul Victoria, Victor Ponta și-a asumat, în numele Guvernului, o hotărâre prin care compania KazMunayGas a fost iertată de 600 de milioane de dolari, datoria istorică a Rompetrol.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net