Victor Rebengiuc: «Vreau să știu de unde are Dragnea moșia aia din Alexandria»

Ultima actualizare:

    Victor Rebengiuc a fost tranșant în declarațiiFoto: captură DIGI24
Victor Rebengiuc a fost tranșant în declarațiiFoto: captură DIGI24

Marele actor Victor Rebengiuc nu se ascunde după deget atunci când are ceva de spus. Așa cum a zis despre Ordonanța de Urgență privitoare la modificarea Codului Penal că "ar trebui călcată în picioare", acesta și-a spus părerea și despre politicienii bogați ai țării.

Invitat la emisiunea "În fața ta", de la DIGI24, Rebengiuc a fost întrebat despre cum își poate explica felul în care trăiesc politicienii români, plătiți întreaga lor viață de stat.

„ Nu pot să-mi explic în niciun fel treaba asta. Aștept explicații! Vreau să știu și eu cum și-a făcut domnul Dragnea moșia aia pe care o are în Alexandria, vreau să știu cum are el păduri cu vânat, lacuri cu pești, cum are hoteluri, cum are fel de fel... De unde le-a făcut? Și nu numai el, dar el pare acum personalitatea cea mai importantă a țării și care veghează asupra viitorului ei, cu grijă, cu dragoste... Mă întreb și eu! Nu știu. Trebuie să existe o posibilitate, poate nu foarte legală, dar există. Există mari bogătaşi în România. Este poate una din puţinele ţări din lume care are mari bogătaşi proveniţi nu din economie şi industrie, ci din politică. Politica se plăteşte bine în România. Fiecare trebuie să deconteze, să spună ce a făcut. La mine tot ce am câştigat e uşor de verificat”, a spus clar actorul.


    Liviu Dragnea, președintele PSDfoto: arhiva Click!
Liviu Dragnea, președintele PSDfoto: arhiva Click!

„Românii care muncesc îi suferă pe cei care ne conduc, iar cei care ne conduc nu îi aud pe cei care muncesc, nu îi aud și nu se gândesc la cei care muncesc. Mărirea asta de salarii, tare mă tem că e un fel de abatere a atenției: ia banii ăștia, ești mulțumit! Și între timp să lucrăm, să demolăm justiție, demolăm tot, scoatem oameni capabili din justiție, ca să nu mai fie pedeapsă pentru noi, să fie Parlamentul singurul for care conduce și în care s-au adunat cei care știu să se îmbogățească”, a conchis Victor Rebengiuc.

"Cu ce te împiedică pe tine căsătoria sau legătura legală între doi bărbați sau două femei?"

Actorul s-a arătat deschis să căsătoriei între două persoane de același sex, blamată atât de tare în ultimul timp: "O familie înseamnă o uniune consimțită între 2, 3, 4, 5, 6, 7 oameni de a trăi împreună în bune condiții și bună înțelegere. Nu poți să dai o definiție. Nu trebuie să spui neapărat. Poate că nici nu e vorba de o familie în direcția celor care sunt criticați pentru că vor să capete o legalizare a unei legături între două persoane de același sex. De ce să nu le dai voie? Cu ce te împiedică pe tine care te consideri om normal și care vrei să îți iei nevastă o femeie căsătoria sau legătura legală între doi bărbați sau două femei? Cu ce te împiedică? Ce se întâmplă? Se dărâma ceva? Am avut colegi, cred că mai am și acum, care au această opțiune pentru genul ăsta de viață. Nu m-au deranjat cu nimic, sunt oameni foarte normali, colaborăm în cele mai bune condițiuni. Nu se întâmplă nimic. Nu sunt niște țepoși să te ferești de ei că te molipsești de ceva. Sunt niște oameni normali, foarte cultivați, de la care poți să înveți multe lucruri".

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net