VIDEO 20 de persoane au ars cauciucuri și au chefuit în stradă, la Munteni, Galați. Au luat amenda maximă

Ultima actualizare:

    Poliția a intervenit pe o stradă din Sectorul 2 al Capitaleifoto: arhivă Click!
Poliția a intervenit pe o stradă din Sectorul 2 al Capitaleifoto: arhivă Click!

Zeci de persoane din localitatea Munteni, judeţul Galaţi, au fost amendate după ce sâmbătă noapte au incendiat mai multe cauciuri în stradă şi au petrecut în jurul focului, transmiţând live pe Facebook. Poliţiştii continuă cercetările pentru depistarea tuturor celor care au participat la această adunare.

Oamenii legii din Galaţi s-au autosesizat după apariţia pe internet a mai multor imagini, transmise live, în jurul orei 22.15, din care reieşea faptul că mai multe persoane încalcă dispoziţiile legale impuse de starea de urgenţă, în comuna Munteni, din judetul Galați.

Ajunşi în localitate, poliţiştii au constatat că, în mijlocul unei străzi, în jurul unor cauciucuri ce ardeau cu flacără deschisă, se afla un grup de persoane care se manifestau zgomotos şi care, la vederea echipajelor de poliţie, au fugit în curţile locuinţelor. În urma vizionării imaginilor şi a investigaţiilor efectuate, au fost identificate 20 dintre persoanele care au participat la această adunare, fiind sancţionate contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, fiecare cu amendă în valoare de 20.000 de lei.

Incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri solicitat la faţa locului, nefiind înregistrate pagube materiale, iar poliţiştii continuă verificările pentru identificarea şi sancţionarea tuturor celor care au participat la această adunare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net