VIDEO Accident soldat cu trei persoane rănite, în Timișoara. Mai multe mașini au fost avariate

Ultima actualizare:

    Accident în Timișoara, soldat cu trei persoane rănite și mai multe mașini avariateFoto: Facebook / Info trafic jud. Timiș
Accident în Timișoara, soldat cu trei persoane rănite și mai multe mașini avariateFoto: Facebook / Info trafic jud. Timiș

Un accident auto s-a produs luni, 29 noiembrie, în Timișoara. Din primele informații trei persoane au fost grav rănite, după ce un șofer a ajuns cu mașina pe contrasens, într-o intersecție din zona Calea Șagului.

Un accident grav de circulație s-a produs luni după-amiază, într-o intersecție din zona Calea Șagului, Timișoara. Un șofer a intrat cu mașina pe contrasens, intrând în coliziune cu o altă mașină. În urma impactului, mașina lovită a fost proiectată în doi oameni ce traversau regulamentar strada, aceștia fiind răniți, potrivit presei locale.

Ulterior, șoferul a oprit vehiculul într-o parcare, unde a mai avariat și alte autoturisme. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Victimele sunt doi vârstnici, un bărbat și o femeie în vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. Șoferul vinovat a fost și el rănit, de asemenea. În total, patru vehicule au fost lovite și avariariate. Potrivit site-ului local Opinia Timișoarei, șoferul cu pricina a suferit o criză de epilepsie în timp ce se afla la volan.

„Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Șagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecția cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani.

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat și o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4 autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată. În urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni și conducătorul auto în vârstă de 59 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net