VIDEO Adolescent mort în accident

Ultima actualizare:
image

Şi-a omorât prietenul într-un accident de maşină, apoi a plecat acasă şi s-a culcat. Nu e un scenariu de film, e realitate. Un adolescent de 14 ani şi-a pierdut viaţa, aseară, pe un drum din Buzău, după ce maşina în care se afla, condusă de prietenul său, s-a răsturnat de mai multe ori. Cei doi furaseră maşina părinţilor celui decedat şi au plecat la o plimbare care s-a terminat tragic.

Prieteni vechi, Andrei şi Răzvan, de 14 şi, respectiv, 15 ani, erau mai tot timpul împreună. Aşa s-a întâmplat şi aseară, când au furat maşina părinţilor lui Andrei pentru a face o plimbare prin zonă. Tatăl băiatului decedat în accident spune că fiul său nu ştia să conducă.

Martorii spun că cei doi băieţi au făcut, la un moment dat, schimb de locuri la volan. Plimbarea fatală a început, se pare, cu Andrei ca şofer.

După doar câţiva kilometri, Răzvan a pierdut controlul direcţiei şi a intrat pe contrasens.

Aflat pe scaunul din dreapta, Andrei a murit pe loc. Răzvan, însă, a scăpat nevătămat.

Acasă, Răzvan s-a culcat ca şi cum nimic nu s-a întâmplat. Întrebat de vecini, el a recunoscut tot ce a făcut.

Mama lui Andrei crede că băiatul său ar fi putut fi salvat, dacă Răzvan nu pleca acasă şi se culca.

Foarte afectată de moartea lui Andrei a fost şi bunica acestuia.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis. Pentru că nu a implinit 16 ani, băiatul vinovat va fi supus unei expertize medico-legale. Dacă se va stabili că a avut discernământ în momentul producerii accidentului, el va răspunde în faţa legii pentru faptele sale.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net