VIDEO Alertă pe străzile din județul Brașov! Doi copii și un bărbat au fost atacați de un urs

Ultima actualizare:

    Un urs a atacat mai multe persoane într-o localitate din jud. BrașovFoto: Monitorul de Făgăraș
Un urs a atacat mai multe persoane într-o localitate din jud. BrașovFoto: Monitorul de Făgăraș

Panică pe străzile din localitatea Victoria din județul Brașov, după ce un urs a fost surprins pe străzi și a reușit să rănească mai multe persoane. O fetiță de patru ani, un băiețel cu un an mai mic și un bărbat au fost atacați de acesta, iar localnicii au fost avertizați prin sistemul Ro-Alert cu privire la prezenţa animalului sălbatic.

În plină zi, o fetiță de patru ani, frățiorul ei, un băiețel de trei ani și un bărbat în vârstă de 65 de ani au fost atacați de un urs care a ajuns în localitatea Victoria din județul Brașov. Localnicii au fost avertizați prin Ro-Alert cu privire la prezenţa ursului și sfătuiți să stea în locuințe până când animalul sălbatic se va retrage înapoi în pădure. Cel mai probabil acesta căuta mâncare. 

Un ursc a atacat mai multe persoane într-o localitate din Brașov

„Am ieşit afară din casă şi mă uitam pe stradă. Mi s-a părut că aleargă cîinele vecinului pe stradă. Dar când s-a apropiat am văzut că e urs. A sărit direct pe mine. N-am avut timp nici să fug, nici să reacționez cumva. Am înlemnit. M-a trântit la pământ şi m-a rănit la mână, în zona cotului. Hainele mi-au fost sfâşiate”, a declarat bărbatul atacat pentru Monitorul de Făgăraș.

Atât fetița, cât și băiețelul au ajuns la un centru medical din Victoria, urmând să fie duși la spitalul din Făgăraș. Potrivit reprezentanților ISU Brașov, un echipaj SMURD a fost chemat să acorde primul ajutor în cazul fetiței de patru ani care a fost atacată de urs.

„Ursul a sărit direct peste copiii mei. Prin săritură i-a rănit uşor, pe fetiţă la cap şi sub ochi, iar pe Mihai l-a zgâriat la frunte. N-am apucat nici să ţip, am amuţit. Mă uitam la copii şi nu ştiam ce să fac”, a spus și mama copiilor răniți, care este și însărcinată.

Fata se afla împreună cu mama ei în momentul în care a fost rănită. La scurt timp, echipajul a fost solicitat pentru îngrijiri medicale și în cazul unui bărbat, rănit și el tot de urs. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care cei doi au fost atacați de animal, potrivit Digi 24

„Fetița în vârstă de 4 ani prezintă escoriații la nivelul feței, iar un bărbat în vârstă de 65 de ani prezintă escoriații la nivelul antebrațului. Ambele persoane sunt conștiente”, spun reprezentanții ISU Brașov. La fața locului au fost trimise și o ambulanță, în zona fiind și jandarmi. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net