Un gorjean de 60 de ani s-a vindecat de coronavirus, după ce a fost internat o bună perioadă de timp în spital. De fericire că a scăpat cu bine de virusul care a făcut deja 1227 de victime la nivel național bărbatul a încins o horă chiar în curtea spitalului. Asistentele care l-au condus în curte s-au amuzat și bucurat de fericirea pacientului lor și au imortalizat.


Un bărbat de 60 de ani, din comuna Văgiulești, județul Gorj, a fost ratat timp de o lună pentru coronavirus. După 30 de zile pe care le-a petrecut în spital, simțindu-se slăbit, pensionarul s-a vindecat și a primit aprobarea de a pleca acasă, la cei dragi.

De fericire că s-a vindecat, el nu a mai avut răbdare să iasă din curtea spitalului și a încins o horă chiar în fața asistentelor care l-au avut în îngrijire pe întreaga perioadă. 

Ele au fost cele care au înregistrat momentul de bucurie pură a pensionarului și au făcut ca imaginile să devină virale în mediul online. "Omul se bucură de toate, și de felul cum a fost tratat și, sigur după atâtea zile, și că a plecat acasă" , a declarat Constantin Târziu, managerul spitalului suport pentru COVID-19 din orașul Târgu-Cărbunești.

Bilanţ coronavirus România 

Până astăzi, miercuri, 27 mai  s-au înregistrat 18.594 de cazuri confirmate cu noul coronavirus și 1227 de decese, numărul celor care s-au vindecat fiind de 12.162.

Alexandru Rafila susţine că numărul îmbolnăvirilor va creşte la iarnă 

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, avertizează că un al doilea val de infectări cu coronavirus va avea loc odată cu venirea sezonului rece. "În iarnă discutăm de o creştere care e normală pentru toate virusurile cu transmitere respiratorie. Există această sezonalitate şi pentru gripă şi pentru alte tipuri de coronavirus, cu o transmitere intensă iarna şi scăzută în sezonul cald", a declarat Alexandru Rafila. 

 
 
Loading...