VIDEO Au murit în drum spre serviciu

Ultima actualizare:
image

Cinci angajaţi ai unei firme din Argeş nu au mai ajuns azi la serviciu, după ce maşina cu care mergeau la lucru a intrat sub un tir. Şoferul a ajuns pe contrasens, spun poliţiştii, care nici măcar nu au mai reuşit să îl audieze. Omul a murit la spital, împreună cu un alt pasager. Ceilalţi trei sunt răniţi, iar medicii spun că starea lor este critică.

Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Curtea de Argeş spre Râmnicu Vâlcea. Şoferul acestei maşini a a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal într-un tir cu remorcă. În urma impactului extrem de violent autoturismul s-a făcut praf. Martorii au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutorul salvatorilor.

Trei dintre cei cinci bărbaţi au rămas blocaţi în maşină şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea lor. Cu toţii au fost urcaţi în ambulanţe şi duşi la spital, dar doi dintre ei au murit.

Din cauza accidentului, traficul a fost complet blocat la ieşire din Curtea de Argeş spre Râmnicu Vâlcea timp de câteva ore.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net