VIDEO Bătaie între un liberal și un social-democrat la sediul BEC din Focșani. Momentul a fost surprins de camere

Ultima actualizare:

    Bătaie între un liberal și un social-democrat la sediul BEC din FocșaniFoto: Captură Video
Bătaie între un liberal și un social-democrat la sediul BEC din FocșaniFoto: Captură Video

Un incident petrecut la Biroul Electoral de Circumscripţie Focşani a fost reclamat de către membrii PNL Vrancea, care acuză că un candidat PSD, fost viceprimar al Focşaniului, a sechestrat şi agresat un liberal care verifica listele de semnături pentru susţinerea candidatului PSD la Primăria Focşani Cristi Misăilă.

Liberalii afirmă că reprezentaantul PNL nu a ripostat agresiunii, întrucât într-o mână avea telefonul, cu care filma, iar cealaltă mână era în ghips.

PNL Vrancea susţine, într-un comunicat, că incidentul dintre social democratul Bogdan Matişan şi liberalul Cristi Irimia s-ar fi produs în sediul Biroul Electoral de Circumscripţie Focşani, sub privirile preşedintelui BEC Focşani, judecător Loredana Arhip.

Scenele au avut loc joi, în jurul prânzului, la etajul 1 al Primăriei Focșani, acolo unde își are sediul și BEC Focșani. Fostul consilier județean Cristinel Irimia a mers să verifice listele de susținători ale PSD. Jurnal de Vrancea scrie că Loredana Arhip, președintele BEC, i-a permis acestuia să vadă listele, cu condiția de a nu le fotografia. Ulterior, liberalul și-a notat într-un carnețel câteva nume, moment în care Bogdan Matișan i-a cerut președintelui BEC să ia măsuri.

Conform comunicatului, reprezentantul Partidului Social Democrat Vrancea în BEC Focşani, Bogdan Emilian Matişan, „l-a lipsit de libertate în mod nelegal, reţinându-l contra voinţei sale în incinta încăperii pe Cristi Irimia, împuternicit de către PNL Vrancea să consulte lista susţinătorilor candidatului PSD la Primăria Focşani, Cristi Valentin Misăilă”.

Ulterior, spun liberalii, Bogdan Emilian Matişan l-a lovit peste braţ pe reprezentantul PNL când acesta îl filma. „Matişan a fost deranjat de semnăturile în neregulă descoperite de Cristi Irimia în momentul consultării listei semnăturilor pentru susţinerea lui Misăilă şi în urma unor telefoane şi presiuni a reuşit să o determine pe judecătoarea Loredana Arhip să nu îi mai permită reprezentantului nostru consultarea integrală a listelor de susţinători ai candidaţilor PSD. Iniţial, reprezentantul PNL primise acordul pentru consultarea listelor, chiar din partea judecătoarei Arhip, PNL Vrancea fiind operator de date cu caracter personal”, transmit liberalii, potrivit news.ro.

În urma incidentului, liberalul Cristi Irimia a anunţat că va face plângere penală împotriva fostului viceprimar Bogdan Matişan, acuzând faptul că a fost lipsit de libertate şi agresat.

„Facem precizarea că reprezentantul nostru filma cu mâna dreaptă, iar mâna stângă o are în ghips, în această situaţie orice acuzaţie îndreptată împotriva reprezentantului nostru fiind hilară. Totodată, PNL Vrancea va sesiza Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea cu privire la semnăturile posibil falsificate descoperite în dosarul candidatului PSD Cristi Misăilă”, transmite PNL Vrancea.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net