VIDEO Ce au făcut familiile fetelor dispărute, în fața casei lui Gheorghe Dincă. Au intervenit pompierii

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Incident în fața casei lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal! Familiile fetelor dispărute, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, s-au adunat în fața locuinței acestuia și au dat foc altarului amenajat în memoria fetelor. Iată motivul!

Familiile Alexandrei și Luizei s-au strâns, sâmbătă după amiază, 15 februarie, în fața casei lui Gheorghe Dincă și au dat foc altarului improvizat în fața porții acestuia. Membrii celor două familii au organizat, sâmbătă, un protest în oraș, aceștia ajungând în marș și în fața locuinței lui Dincă, împreună cu mai mulți cetățeni. 

În momentul în care au ajuns la casa celui care susține că le-a ucis pe Alexandra și Luiza, oamenii au strans sute de lumânări, flori și coroane, depuse în memoria celor două tinere. Totuși, rudele fetelor spun că acestea nu-și au locul acolo din moment ce ei nu cred că fetele lor sunt moarte. Astfel, aceștia au decis în cele din urmă să ardă „altarul” amenajat în locația respectivă.

În zonă a ajuns și un echipaj de pompieri, ulterior, iar un angajat ISU a stins focul cu un extinctor. Peste 100 de persoane au participat la protest, printre care, bineînțeles, și mama Alexandrei Măceșanu și fiica cea mică, împreună cu Alexandru Cumpănașu, dar și mama și bunicii Luizei Melencu.

Se pare că protestatarii, în frunte cu Cumpănașu, au dorit de asemenea să demonstreze că nu cred în ipostaza arderii presupuselor cadavre ale celor două fete, spunând că focul ar fi fost prea mare, iar Dincă nu ar fi putut să se apropie de el să îl gestioneze în așa fel încât să treacă neobservat, acesta dând exemplu focul pus de ei.

Gheorghe Dincă a povestit cu lux de amănunte cum le-a omorât pe cele două fete

Noi informații din dosarul crimelor de la Caracal au fost obținute de Digi24. În celulă, ucigașul a cedat și a scris cu mâna lui ce le-a făcute fetelor. Cea mai chinuită victimă a lui Gheorghe Dincă a fost Luiza Melencu: 4 zile a supus-o unor orori greu de imaginat. Ba mai mult, și-a lăsat și vecinul să o abuzeze. 

Dupa 4 zile de chin, în 17 aprilie, Luiza moare în casa lui Dincă. Dis-de-dimineață, acesta se enervează că fata se opune dorințelor lui sexuale și începe să o bată. Inculpatul povestește că s-a dus să dea de mâncare la nutrii și când s-a întors a văzut că „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”. Recunoaște în fața anchetatorilor că a intrat în panică. Cu sânge rece, explică cum a băgat-o în butoi, pentru incinerare.

Dupa patru luni de la prima crimă, în 24 iulie îi cade victimă o altă fată. Alexandra Măceșanu în vârstă de 16 ani e văzută de Dincă în timp ce stătea la ocazie. Deși se afla pe sensul opus de mers, întoarce mașina 200 de metri și se oferă să o ducă pe fată în oraș. Dincă, despre Alexandra Măceșanu: „Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt.” 

La fel cum și-a ademenit prada în aprilie, procedează și acum. Îi oferă Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. Fata refuză, moment în care se gândește să o răpească. O leagă pe bancheta din spate și o duce acasă. După ceva vreme, pleacă în oraș, iar când se întoarce o găsește pe Alexandra cu telefonul în mână, fata sunând atunci la 112.

„Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment - dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o.” Intră în panică și o învelește pe fată cu husa de pe pat, apoi se gândește să scape de cadavru la fel cum a făcut în cazul Luizei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net