Un bărbat în vârstă de 38 de ani, internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca din Buzău, a omorât patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ pentru perfuzii. Cine este acest bărbat și ce spune mama lui.


Cel care a ucis patru pacienți și a rănit alți nouă, cu un stativ pentru perfuzii, la Spitalul din Săpoca, se numește Bogdan Lungu, șomer din localitatea Săgeata, la 25 km distanță de Buzău, scrie adevarul.ro.

Cine este criminalul de la spitalul din Săpoca

Bogdan Lungu, un bărbat 38 de ani din localitatea buzoiană Săgeata, situată la aproximativ 25 de kilometri de municipiul Buzău, a provocat o tragedie uriaşă la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, ucigând patru pacienți și rănind alți nouă, în urma unui atac de furie.

Bărbatul era necăsătorit, nu avea serviciu şi nici o altă sursă de venit oficială.  Lucra ca zilier în comună şi locuia împreuna cu mama sa într-o casă din Săgeata. Mai are un frate mai mic, recăsătorit, care locuieşte în Buzău, şi o sora plecată în străinătate. În cursul zilei de miercuri, 14 august, a fost tocmit de un vecin să muncească la cules de pepeni. Se pare că a băut peste măsură şi a ajuns iniţial la spitalul de urgenţă, din cauza unei crize etilice. A doua zi, joi, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, scrie adevarul.ro.

Ce spune mama criminalului de la spitalul din Săpoca

Informaţiile obţinute pe surse de adevarul.ro arată că, atunci când bea, Bogdan Lungu devenea recalcitrant în familia. Mama lui spune că era diagnosticat cu epilepsie şi că devenea agresiv în timpul crizelor.

Sâmbătă, 17 august, a fost vizitat de fratele său la spital, care a mers să-l întâlnească împreună cu încă trei prieteni. Mama bărbatului spune că aflat duminică dimneaţa despre tragedie şi că nu-şi explică ce s-a întâmplat.

”Am văzut pe Internet. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Băiatul ăla mic al meu a fost aseară la el, a vorbit cu el la spital acolo, au mâncat covrigi cu toţii, au râs. Când a venit acasă, mi-a zis băiatul ăla mic că totul e în regulă. Şi peste noapte, ce s-a întâmplat nu ştiu. El a mai fost internat pe la Săboca. Venea bine de acolo. Nu aveam probleme cu el, nimic. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, n-a venit nimeni să mă anunţe nimic. N-am mai aflat nimic de azi dimineaţă. El suferea de epilepsie, era foarte agitat, foarte nervos când făcea crize. A avut tratament, dar acum, ultima dată, n-a mai luat. A mai ciugulit pe la câmp o gură de bere, ca toţii. Are animale, are casă făcută. El era stâlpul familiei. N-avea nici un venit, a spus Aneta Lungu, mama criminalului de la spitalul din Săpoca, citată de adevarul.ro“.

Citește și

Femeie de 30 de ani, ucisă cu 9 lovituri de cuțit într-un apartament din Bragadiru!

I-a ciopârțit testiculele în toiul nopții. Bărbatul a murit în chinuri groaznice

Loading...