VIDEO Copii abandonaţi pe câmp

Ultima actualizare:
image

Doi copii de 4 şi respectiv, 6 ani, au fost găsiţi abandonaţi pe un câmp dintr-o localitate din Botoşani. Persoana care i-a găsit i-a predat Poliţiei. Copiii au ajuns la un centru de protecţie a minorilor, iar autorităţile au demarat o anchetă.

Copiii au fost găsiţi în zona satului Săpoveni, din comuna botoşeneană Ungureni, unde mai mulţi localnici i-au văzut umblând singuri pe stradă şi pe câmp.

La un moment dat, o femeie i-a oprit şi i-a întrebat de ce se plimbă singuri prin sat. Aceştia i-au spus că au plecat de sâmbătă de acasă, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică au înnoptat la un străin. Femeia a anunţat imediat poliţia.

Oamenii legii au ajuns imediat la faţa locului, i-au luat pe copii şi i-au internat de urgenţă într-un centru de protecţie a minorilor.

Se pare că părinţii celor doi copii stăteau cu chirie într-o casă din satul Săpoveni. În momentul în care nu au mai plătit, proprietarul i-a dat afară. Ei ar fi plecat şi ar fi lăsat minorii acolo. În cazul în care se va dovedi că aceştia şi-au abandonat copiii, vor fi decăzuţi din drepturile părinteşti.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net