VIDEO Copii cu dizabilităţi, rămaşi fără adăpost

Ultima actualizare:
image

Un incendiu de proporţii a izbucnit în această dimineaţă la un centru de plasament pentru copiii cu dizabilităţi din Oradea! Fumul gros putea fi văzut de la mare distanţă. Pompierilor le-a luat ore bune să lichideze focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Cauzele izbucnirii flăcărilor rămân deocamdată necunoscute.

Flăcările au izbucnit puţin înainte de ora 8 dimineaţa. Focul a cuprins parterul, mansarda şi acoperişul centrului de plasament, pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi.. Norocul copiilor, toţi abandonaţi şi cu probleme de sănătate, e că se aflau în microbuzul de şcoală. Vecinii în schimb au tras o sperietură zdravănă.

Misiunea pompierilor a fost una dificilă. Trei ore s-au luptat cu flăcările.

Opt copii, abandonaţi şi bolnavi, locuiesc în centrul de plasament afectat de flăcări. Au vârste cuprinse între 7 şi 18 ani. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornut incendiul. O posibilă cauză ar putea fi legată de faptul că încălzirea se făcea pe gaz. Mansarda a fost distrusă aproape în totalitate. Până când clădirea va fi reabilitată, copiii vor fi mutaţi la un alt centru de plasament.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net