VIDEO Cum au fost surprinși bărbatul și adolescenta din Neamț cu câteva ore înainte de crimă

Ultima actualizare:

    Înainte de a merge la bărbat acasă, Alexandra s-a abătut cu el la un restaurant din zonăFoto: Captură Știri Neamț
Înainte de a merge la bărbat acasă, Alexandra s-a abătut cu el la un restaurant din zonăFoto: Captură Știri Neamț

Cazul șocant de la Piatra Neamț, unde o adolescentă de 16 ani l-a ucis pe bărbatul care voia să o violeze, ridică multe semne de întrebare. Tatăl victimei susține că „nu se leagă niște lucruri” și că fata de 16 ani nu spune adevărul. Recent, au apărut imagini cu cei doi surprinse cu câteva ore înainte de crimă. Erau la un restaurant din apropiere.

Au apărut imagini video înainte de crima care a avut loc în noaptea de luni spre marți în Piatra Neamț. Cei doi protagoniști au fost văzuți într-un restaurant situat la doar 300 de metri de blocul în care locuia bărbatul. Potrivit surselor stiri-neamt.ro, Lucian Mercea s-ar fi dus acolo cu adolescenta pentru a o angaja la bucătărie, iar el voia să se angajeze șofer pe o mașină de livrări. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum fata așteaptă pe un scaun, cu telefonul în mână, timp în care bărbatul vorbește cu reprezentanții localului. Apoi revine la adolescentă, discută liniștiți, după care pleacă împreună. După această liniște a urmat tragedia.

Adolescenta de 16 ani l-a ucis pe bărbatul care voia să o violeze

Alexandra a povestit că își căuta un loc de muncă, așa a intrat în legătură cu Lucian Mercea, care a ademenit-o la el acasă pentru a discuta „oferta de angajare”. Se pare că după restaurant au mers în apartamentul în care Lucian locuia cu chirie. Acolo a sechestrat-o timp de mai multe ore și a încercat să o violeze. Speriată, tânăra a luat un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui. Apoi a sunat la 112. Fata a relatat că e sechestrată într-un apartament și că nu poate deschide ușa pentru că proprietarul pe care îl înjunghiase a ascuns cheia. Anchetatorii au reușit să localizeze telefonul adolescentei și au ajuns după aproape o oră, scrie PRO TV. 

Tatăl bărbatului ucis nu crede în varianta declarată de tânără și e convins că fiul său nu era un agresor. „Nu se leagă niște lucruri, sper ca autoritățile să facă o anchetă. Cred că nu este vorba de o agresiune. Mă gândesc că poate a fost planificată”, a declarat omul pentru Observator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net