VIDEO Cum s-a îmbrăcat prima-doamnă de Crăciun. Carmen Iohannis nu a renunțat la minijup

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

Președintele Românniei Klaus Iohannis a participat vineri dimineață, 25 decembrie, la slujba de Crăciun, alături de soția sa, Carmen. Cei doi au venit la Biserica Sfânta Treime din Sibiu, purtând măștile sanitare.

La ieșirea din biserică, cuplul prezidențial a fost așteptat de câțiva simpatizanți, potrivit presei locale. Iohannis le-a urat tuturor: „Crăciun Fericit! Să fiți sănătoși și bucuroși!“ Șeful statului își petrece sărbătorile acasă, alături de familie.

Cuplul prezidențial, după slujba de Crăciun

Pentru slujba din Biserică, cei doi au fost îmbrăcați elegant, iar Prima Doamnă a atras atenția, ca de obicei. Carmen Iohannis nu a ținut cont de vremea capricioasă și a ales să poarte o ținută scurtă, deasupra genunchilor, peste care a pus un palton închis la culoare. Outfit-ul a fost accesorizat cu pantofi cu toc mediu de culoare bej și o geantă de umăr roșie, drept „pată de culoare”. De asemenea, ținuta a fost completată de o eșarfă mov.

Lungimea fustei pe care a ales să o poarte Prima Doamnp nu este tocmai potrivită pentru mersul la biserică, spun însă criticii. Cel mai probabil, ținuta a fost aleasă la sfatul uneia dintre creatoarele de modă din România, pe care Prima Doamnă le apreciază.

Klaus Iohannis, mesaj de Crăciun pentru români

Joi seara, Klaus Iohannis le-a transmis românilor să se protejeze în continuare de coronavirus și i-a îndemnat pe aceștia să-i protejeze și pe cei dragi.

„Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie şi de prieteni. În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiţi să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult şi de care ne este dor. Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toţii de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi!

Să fim aşadar împreună în spirit, convinşi că, solidari, vom reveni, în curând, la o viaţă normală! Dragi români, Vă urez ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă găsească sănătoşi, cu bucurie şi linişte în suflet! Crăciun fericit!”, a declarat Klaus Iohannis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net