VIDEO Cum se înțelege Sorina cu familia adoptivă. Noii părinți au filmat-o după ce s-a zis că în poze «râde forțat»

Ultima actualizare:

    Sorina a fost filmată în timp ce se juca alături de noua ei familieFoto: Captură Video
Sorina a fost filmată în timp ce se juca alături de noua ei familieFoto: Captură Video

În urma acuzațiilor făcute la adresa familiei adoptive a Sorinei, noii ei părinți au decis să furnizeze un videoclip în care fetița de 8 ani se joacă alături de mama ei adoptivă și de frățiorul ei mai mic, în vârstă de patru ani, din care să se poată trage concluzia că micuța s-a liniștit și se acomodează de minune cu noul ei cămin.

După întreg scandalul iscat în jurul adopției Sorinei, fetița în vârstă de 8 ani care a fost bruscată în timp ce era luată din casa fostului asistent maternal care a crescut-o, au existat și proteste în Baia de Aramă, acolo unde fetița a crescut, oamenii fiind nemulțumiți de întreg modul în care situația a fost gestionată.

De asemenea, au tot existat teorii conform cărora Sorina ar fi fost forțată să zâmbească în pozele în care apare alături de noua ei familie sau că părinții adoptivi ar vrea să îi preleve organele pentru a-și ajuta fetița cea mare, așa că familia a decis să ofere imagini video înregistrate cu noua lor fiică.

Avocatul familiei adoptive a Sorinei a furnizat duminică, 23 iunie, primele imagini video cu copila alături de părinţii şi de fraţii săi. În înregistrarea în cauză, Sorina apare liniştită, semn că s-a obișnuit cu noua familie. Alături de mama ei adoptivă, Sorina stătea aşezată pe o pătură, la iarbă verde, într-un cadru rustic. Aceasta a fost filmată în timp ce se juca cu plastilină, creând mai multe forme.

Imagini cu Sorina filmate de familia adoptivă. Copila se simte bine şi este alături de părinţii şi de frăţiorul său de patru ani

Imaginile filmate au fost furnizate de către Liviu Belulescu, avocatul Ramonei şi lui Gabriel Săcărin, familia adoptivă a Sorinei. „Copilul este foarte bine. Toată lumea întreabă oare ce face acum Sorina? Sorina se joacă împreună cu mama ei”, a declarat avocatul familiei Săcărin. Potrivit sursei citate, la acest moment, Sorina este împreună cu mama, cu tatăl şi cu frăţiorul său de 4 ani. Între timp, la Craiova, mai multe persoane plecate din Baia de Aramă protestează, considerând că fetiţa a fost preluată în mod abuziv şi cerând asigurări că este bine, potrivit Adevărul.

„În urma valurilor de reacţii negative în cazul fetiţei adoptate, dar mai ales al interesului tuturor cu privire la starea actuală a Sorinei, am hotărât de comun acord împreuna cu familia să publicăm un video realizat în urmă cu puţin timp. Nu este un video complex sau regizat, cuprinde câteva secunde în care fetiţa se joacă relaxată cu mama şi cu fratele ei (nu am dorit şi expunerea acestuia)“, a scris pe Facebook o apropiată a familiei.

Sâmbătă, 22 iunie, după apariţia primelor fotografii cu Sorina alături de mama adoptivă, naşa fetiţei spunea că ar vrea să o vadă pe Sorina într-o filmare, şi nu în poze, „unde râde forţat”. „Zâmbetul din poze mi se pare suspect. Au pus (familia adoptivă - n.r.) în poze o farfurie cu carne. Sorina nu mănâncă carne”, a spus naşa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net