VIDEO Diana Șoșoacă, un nou scandal în Parlament. A sunat la 112: "S-a dat ordin să fiu bătută"

Ultima actualizare:

    Diana Șoșoacă Sursă foto: Inquam Photos
Diana Șoșoacă Sursă foto: Inquam Photos

Diana Șoșoacă continuă să fie protagonista întâmplărilor controversate. Senatoarea Diana Şoşoacă a venit marţi la audierea sa, în cadrul Comisiei Juridice a Senatului, cu o mască transparentă, de plastic. Scandalul a pornit după ce preşedintele comisiei, Iulia Scântei, i-a cerut acesteia să poarte o mască de protecţie conformă.

Diana Șoșoacă a fost din nou implicată într-un conflict. Scandal la Comisia Juridică din Parlament unde senatoarea Diana Șoșoacă a fost invitată la comisie pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Senat, la propunerea liberalilor. Conflictul a început la scurt timp după ce i s-a cerut să poarte o mască de protecție conformă. 

  • Iulia Scântei: Doamna senator, vă rog să purtați mască.
  • Diana Șoșoacă: Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceți spectacol cu mine aici și vă rog să îmi arătați articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Dați-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura și nasul.

Senatoarei i s-a oferit altă mască, una conformă, însă nu a dorit să o primească, așadar a fost dată afară din sală. Diana Șoșoacă a sunat la 112 pentru că nu a fost primită în sală, după care a forțat ușa comisiei, păzită de doi angajați ai Senatului, și a intrat cu forța în sală. Aceasta a susținut că „s-a dat ordin” să fie bătută. 

După ce a intrat cu forța în sală, ceilalți senatori juriști au ieșit.

Aceasta a spus că a forțat ușa pentru că angajații Senatului au vrut să îi strivească piciorul. „Este un abuz. Așteptăm poliția. Dacă vor lupte cu mine, foarte bine. Eu reprezint românii și cetățenii vor să mă lupt pentru drepturile lor”, a mai spus Diana Șoșoacă, conform Digi24.

Citește și:

AUR anunţă că protestele "societăţii civile independente" vor continua

Ministrul de Interne: „Doamna senator este campioana la amenzi, dar se pare că n-o interesează”. Ce sumă are de plătit avocata

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net