VIDEO Director de instituţie publică, beat-criţă la serviciu: „Mă doare în p..ă pe mine. Nu mor caii când vor câinii”

Ultima actualizare:

    Directorul ISC Vaslui, Cornel Alexa (FOTO: captură Vremea Nouă)
Directorul ISC Vaslui, Cornel Alexa (FOTO: captură Vremea Nouă)

Situație cel puțin jenantă pentru directorul Inspecției de Stat Vaslui, chiar în prima zi a săptămânii! Cornel Alexa a fost surprins băut la loculul de muncă, în timp ce județul se afla sub cod portocaliu de vreme rea. Directorul abia putea vorbea, în schimb i-a înjurat pe jurnaliștii curioși, iar la final le-a cântat o melodie de petrecere.

Directorul Cornel Alexa era, în jurul orelor 11.30, într-o vădită stare de ebrietate. Se clătina vizibil când mergea și abia putea articula cuvintele. Așa l-au surprins jurnaliștii, luni dimineață, la locul de muncă, când au mers să-l întrebe despre situația clădirilor din județ, având în vedere vremea rea, cât și despre un control recent făcut la Vaslui de către reprezentanții Ministerului Dezvoltării, scrie adevarul.ro.

Directorul a fost surprins în birou în timp ce un subaltern în solicita să semneze un ordin de deplasare. Stânjenit de situaţia în care se afla şeful său, subalternul îi indică cu degetul unde să semneze. Intervievat de jurnalistul Vremea Nouă, directorul Cornel Alexa a arătat că nu-i pasă nici de siguranţa cetăţenilor şi nici de controalele ministerului. ”Mă doare în p...ă”, a îngăimat şeful ISC Vaslui, subliniind că ”nu mor caii când vor câinii”. Despre eventualele controale în teren, pentru a verifica siguranţa clădirilor, cu acoperişuri construite haotic, Alexa le consideră nişte ”căcaturi”: „Tu ai venit să vezi, aicea… deci… întotdeauna tu mă întrebi căcaturile astea… mă doare în p…ă pe mine, când se întâmplã… Ai înteles, meseriaşule” Nu mor caii când vor câinii. Caii mor când… mă doare în p…ă”.

A confundat PNDL cu ANL

În privinţa controalele efectuate la Vaslui de către Ministerul Dezvoltării, în cadrul proiectelor PNDL, directorul ISC continuat la fel de incoerent, confunând PNDL, cu ANL: „Deci… toate problemele care sunt, sigur şi expeditiv, fără nicio problemã. Nu am avut din punct de vedere instituțional, nicio treabă. Tu acu’ ai venit, că vezi, că… dar noi, din punctul de vedere, instituţional, totul a fost pregătit şi corect… Chiar aș vrea să menţionăm: la judetul Vaslui nu au fost niciun fel de dubii la lucrările care au fost la… la ANL… mă rog, la lucrãrile care au fost verificate”, a continuat șeful ISC Vaslui.

Directorul Cornel Alexa a încheiat ”interviul” pe ritmuri de petrecere: “Să-mi cânți, cobzar bătrân, ceva/ Să-mi cânți ce știi mai bine/ Că vin ţi-oi da, și bani ţi-oi da/ Şi haina de pe mine”.

Cornel Alexa este director al ISC Vaslui de mai mulţi ani, colegii acestuia susţinând că la nivelul instituţiei este de notorietate faptul că acesta se află mereu sub influenţa băuturilor alcoolice la locul de muncă.

Citește și:

Directorul unui liceu, mort de beat la serviciu

Directorul unei școli din Sibiu, suspectat că a lovit, beat, 3 maşini 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net