VIDEO Copil bătut de o educatoare din Fetești. Ce s-a întâmplat cu cadrul didactic

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Scene de violență din partea unei educatoare de creșă surprinse chiar de aceasta! Cadrul didactic s-a filmat în timp ce i-a dat o palmă unui copil pe care îl avea sub supraveghere, iar ulterior le-a trimis înregistrarea, din greșeală, părinților acestuia.

O educatoare din Fetești a lovit un copil pentru că acesta a refuzat să taie fructe pe o farfurie, filmând incidentul. Imediat după ce a fost lovit, copilul a început să plângă, iar educatoarea a oprit filmarea.

Ulterior, femeia a trimis din greşeală video-ul pe grupul comun de comunicare cu părinții copiilor, în care se aflau, bineînțeles, și părinții micuțului lovit, care au luat măsuri în acest sens.

O educatoare s-a filmat lovind un elev

Incidentul a ajuns în atenția conducerii școlii, dar și a Inspectoratului Școlar Ialomița care au dispus primele măsuri disciplinare împotriva sa. Educatoarea a fost dată afară din învățământ.

Steluța Iuliana Mitrea, inspector general ISJ Ialomița, a declarat la Digi24 că educatoarea a fost eliberată din funcție și nu i s-a mai permis accesul în grădiniță. 

„Este revoltător ce s-a întâmplat, nu trebuie să fii specialist că să-ți dai seama că micuții erau terorizați de educatoarea de la grădiniță arondată școlii ”Aurel Vlaicu” Fetești. Imediat după ce am vizionat filmul, am stabilit cu conducerea școlii să fie convocat consiliul de administrație.

În afară de purtarea abuzivă a doamnei educatoare, aceasta a încălcat regulile privind filmarea și distribuirea în spațiul public a activităților copiilor, fără acordul părinților. Părinții mi-au confirmat că nu și-au dat acordul pentru filmarea orelor”, a declarat aceasta. Părinții copilului au depus plângere împotriva educatoarei din Fetești.

Potrivit conducerii școlii la care este arondată grădiniță, educatoarea ar mai fi avut o abatere de acest fel, pe care domnul director ar fi mediat-o, iar incidentul de atunci nu a ajuns la Inspectoratul Școlar.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net