VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a plecat înspre Poarta Albă: «Am exagerat şi eu cu boala, ca să impresionez»

Ultima actualizare:

    Gigi Becali (foto: Alex Muscaliu)
Gigi Becali (foto: Alex Muscaliu)

Gigi Becali a plecat marţi  la închisoare, după ce a petrecut 24 de ore acasă, la vila din Pipera alături de familia sa.

Latifundiarul a plecat la ora şase de acasă, însoţit de cinci bodyguarzi, în Rolls Royce-ul cu care a mers peste tot în orele de libertate.

simeon stalpnicul png

"Mi-am liniştit familia, fetele m-au văzut. Am exagerat şi eu cu boala, ca să impresionez. Ca să dea intreruprerea, stateam si eu mai asa, ca sa vada judecatorul.Am vorbit cu Copos, mi l-a dat Meme la telefon, erau la tâmplărie, eram acasă, l-a sunat pe Reghe. I-am spus că ce plânge. Plângea. I-am zis ca asa a vrut Dumnezeu si ne supunem. Singurul scop al inchisorii e reeducarea. Sunt doctor in drept penal, nu le stiu ei, habar nu aveau ce sa spuna. Citeste-o, ma, ca sa stii putin", a declarat Gigi la Romania TV.

simeon stalpnicul png

De la vila familiei s-a dus la Poliţie, iar apoi s-a îndreptat spre autostradă. Totuşi, se pare că Gigi va ajunge la Poarta Albă mai târziu de ora 9, ora la care ar fi trebuit să revină la închisoare. El a stat prea mult de vorbă cu presa şi a plecat prea târziu înspre penitenciar. Şoferii lui se grăbesc însă pentru ca Becali să poată ajunge la timp, ba chiar au mers cu peste 100 km/h pe autostradă.

simeon stalpnicul png

"Eu sunt genul de om, dacă îmi dai un deget, eu îţi iau braţul. Putea să aibă în mine un mare prieten de nădejde. Eu nu port pică la nimeni. Să îi dea Dumnezeu sănătate, să îşi vadă nepoata mireasă. Poate dacă zic aşa... Zicea «Ce urarea mi-a făcut» şi pac, ştampila", a mai adăugat Becali, privind graţierea pe care o aşteaptă din partea lui Traian Băsescu.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net