VIDEO Explozie urmată de un incendiu într-un bloc din Piatra Neamţ. Unul dintre răniți va ajunge în Belgia

Ultima actualizare:

    Pompierii se străduiesc să stingă focul Foto: Captură video
Pompierii se străduiesc să stingă focul Foto: Captură video

O explozie urmată de un incendiu s-a produs într-un bloc din Piatra Neamţ. Trei persoane au fost transportate la spital, iar altele sunt blocate la etaje superioare ale clădirii, potrivit reprezentanţilor ISU Neamţ.

UPDATE 23.30. Tânărul prins în explozia de la Piatra-Neamt si ars în proportie de 70% va pleca spre Belgia pentru a fi tratat la o clinica specializată, anunță DIGI24.

UPDATE 21.25: Tânărul rănit grav în explozia urmată de incendiu de la Piatra Neamţ a fost transferat la Iaşi cu o ambulanţă, după ce nu s-a găsit un loc pentru el în spitalele din Bucureşti, relatează presa locală.

UPDATE 15.10 Până la această oră există patru victime. Trei au suferit răni superficiale, iar una are arsuri grave pe suprafaţa corpului. 

Reprezentanţii ISU Neamţ declară că, potrivit primelor informaţii, o explozie a avut loc într-un bloc de locuinţe din Piatra Neamţ. Explozia a fost urmată de un incendiu. Potrivit ISU Neamţ mai multe persoane sunt blocate la etajele superioare ale blocului, acolo unde se manifestă focul. Flăcările au ajuns şi pe acoperişul imobilului. 

Trei persoane au fost deja transportate la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, iar pompierii sosiţi la faţa locului încearcă să stingă flăcările de mari dimenisuni.

La faţa locului sunt două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru ambulanţe SAJ Neamţ. Pentru ţinerea sub control a incendiului se acţionează cu cinci autospeciale de stingere. 

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net