VIDEO Fiul lui Joshua Castellano, Vincent, dosar penal de ziua lui. Invitații săi, amendați cu 52.000 de lei

Ultima actualizare:

    Vincent la petrecere, alături de tatăl său, Joshua Castellano
Vincent la petrecere, alături de tatăl său, Joshua Castellano

Petrecerile sunt interzise, iar cine încalcă legea este sancționat. Cei de la Poliția Capitalei au anunțat că azi noapte au împărțit amenzi în valoare de 52.000 de lei și au întocmit un dosar penal pentru ”zădărnicira combaterii bolilor”, pe numele lui Vincent, fiul lui Joshua Castellano. Tânărul își serba onomastica cu 19 inși, la Clubul Bamboo.

Vincent Castellano, fiul lui Joshua Castellano (54 de ani), „regele nightlife-ului din România”, s-a ales cu dosar penal. Acesta a organizat o petrecere în Clubul Bmaboo pe care tatăl său îl deține, în Capitală, unde a invitat 19 persoane.

La miezul nopții însă polițiștii au intrat peste ei.

”La data de 24 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secțiile 6 și 7 Poliție, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din București, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane. Față de participanții la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului  evenimentului  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de Zadarnicirea combaterii bolilor”, au transmis oamenii legii.

Polițiștii i-au găsit pe invitați la mese
Polițiștii i-au găsit pe invitați la mese

Mai exact este vorba despre Salonul Bamboo Fshion Events, iar cel care s-a ales cu doar penal este ”numitul Castellano Vincent, în calitate de organizator, conform art 352 alin.3 Cod Penal, cu autorul în stare de libertate”, scrie în actele oficiale, potrivit surselor Click! Infracțiunea se pedeapsește cu închisoarea de la o lună la 6 luni sau amendă penală.

Cine este Joshua Castellano

Italianul Joshua Castellano este originar din Napoli şi a venit în România în anii ’90, unde a deschis mai multe restaurante, cluburi şi cafenele exclusiviste precum Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga şi Bamboo, acesta din urmă fiind şi localul care l-a făcut celebru.

Invitații lui Vincent Castellano au fost amendați și scoși din club
Invitații lui Vincent Castellano au fost amendați și scoși din club

Acesta face parte din familia Castellano sau „clanul Castellano“, cum le place să fie alintaţi, iar nepotul său, Vincenzo Castellano, este fostul soţ al cântăreţei Antonia. Despre Joshua şi fratele său, Ciro, s-a vehiculat că ar fi nepoţii faimoasei Pupetta Maresca, prima femeie care ar fi preluat frâiele temutei organizaţii mafiote Camorra, scrie HotNews.

Presa italiană a speculat chiar că mama celor doi Castellano ar fi rudă cu Pupetta, însă aceste lucruri nu au fost niciodată confirmate.

Joshua Castellano, reținut pentru trafic de droguri

Reţinut într-un dosar ce viza traficul de stupefiante Joshua Castellano, pe numele adevărat Giosue, nu are un trecut lipsit de pată, el fiind „reţinut în Italia, la data de 12 mai 1992, într-un dosar care viza traficul de stupefiante“, însă a fost eliberat fără a se reţine acuzaţii în sarcina sa.

De asemenea, fratele său, Ciro Castellano, care îi este şi partener în afaceri, a fost arestat în 1988 pentru asociere de tip mafiot şi spălare de bani, în 1994 pentru asociere criminală şi şantaj, în 1995 pentru asociere de tip mafiot şi trafic de arme, iar în 2000 a fost acuzat de asociere de tip mafiot.

Joshua Castellano a inaugurat clubul Bamboo din Capitală în anul 2002 şi a mai deschis astfel de localuri în Cluj, Braşov, Mamaia şi Miami Beach.

De-a lungul timpului, în Bamboo au concertat nume celebre pe plan mondial precum Missy Elliott, Busta Rhymes, Pussycat Dolls, Fat Joe, Ciara, Bob Sinclair.

Considerat un local de fiţe, Bamboo a fost frecventat, printre alţii, de oameni precum magnatul Mohammed Al Habtoor, fiul miliardarului Khalaf Al Habtoor, actorul belgian Jean-Claude Van Damme şi fotbalistul Adrian Mutu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net