Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de un bărbat, la Constanţa, în momentul în care a coborât de pe nava şcoală "Mircea", conform rtv.net.


Traian Băsescu a fost scuipat în faţă, de la o distanţă foarte mică, de un bărbat din mulţime, în terminalul de pasageri al Portului Constanţa.

Bărbatul a fost imobilizat imediat de către ofiţerii SPP, în timp ce preşedintele s-a şters cu mâna pe faţă. El a vorbit cu oamenii din mulţimea adunată şi a dat câteva autografe, apoi s-a urcat în maşină şi a plecat din port.

Agresorul este Adrian Z., în vârstă de 43 de ani, şi este cercetat de către Parchet pentru ultraj.

Preşedintele Traian Băsescu a participat sâmbătă, în Portul Constanţa, la festivitatea de deschidere a activităţilor prilejuite de sosirea în port a navelor participante la Regata Mării Negre 2014. Şeful statului a participat şi la ceremonia de decorare a Navei-Şcoală "Mircea" şi la cea de înaintare în grad.

Nava Şcoală "Mircea" s-a întors din voiajul anual de instrucţie în care a plecat în 31 aprilie, ancorând sâmbătă dimineaţă în Portul Constanţa. În această perioadă, nava "Mircea", având la bord un echipaj format din 134 de ofiţeri, maiştri militari şi cadeţi români, alături de opt cadeţi străini, a participat la Regata Marilor Veliere din Marea Neagră.

 
 
Loading...