VIDEO Gigi Becali nu se teme de coronavirus! A ieșit cu oile la plimbare pe străzile din Capitală

Ultima actualizare:

    Gigi Becali și-a scos oile în oraș în plină epidemie de coronavirusFoto: Captură Video
Gigi Becali și-a scos oile în oraș în plină epidemie de coronavirusFoto: Captură Video

Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, iar autoritățile au informat cetățenii că cel mai bun mod de a evita intrarea în contact cu COVID-19 este autoizolarea la domiciliu, în special în această perioadă, se pare că nu toți iau aceste indicații în serios.

După ce din pricina COVID-19 s-a amânat Campionatul cel puțin până la sfârșitul lunii, Gigi Becali are în prezent alte „treburi” mult mai importante de rezolvat. Patronul FCSB a fost surprins vineri, 13 martie, pe strazile din București, în timp ce își plimba oile. Imaginile au fost surprinse de un trecător și publicate ulterior pe rețelele de socializare, unde s-a bucurat de multe comentarii din partea internauților.

Pe Gigi îl prinde de minune postura de „dirijor” de oi, mai ales că temperatura de martie a creat contextul perfect pentru o astfel de plimbare. Ovinele sunt obișnuite cu mersul pe străzile Capilei, părând că s-au învățat și cu traficul pesemne, având în vedere că nu au încurcat foarte tare, de data aceasta, mersul normal al autoturismelor. Nu este pentru prima oară când Becali a decis să iasă în aer liber însoțit de oile sale, acesta fiind surprins în repetate rânduri în zona Pipera, în timp ce își ghida turma.Becali a plecat de acasă și cu un toiag, pentru orice eventualitate.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net