VIDEO Hoții care i-au spart casa lui Vanghelie au fost prinși. Au dat spargere de 300.000 de euro

Ultima actualizare:

    Hoții care l-au prădat pe Marian Vanghelie au fost prinși de polițiștii ilfoveni
Hoții care l-au prădat pe Marian Vanghelie au fost prinși de polițiștii ilfoveni

Hoții au dat un tun la Snagov de 300.000 de euro. I-au spart casa lui Marian Vaghelie în urmă cu două luni, în timp ce era plecat, dar iată că până la urmă au fost prinși. Polițiștii i-au săltat din casele lor.

Era ora 3.30, în noaptea de 21 spre 22 ianuarie, când hoții de profesie au dat o spargere de zile mari. Au profitat de faptul că proprietarul nu era acasă și au plecat cu cea avea acesta de valoare.

Este vorba despre Marian Vanghelie, care a reclamat la Poliție faptul că a fost prădat de bunuri în valoare de 300.000 de euro.

Aceștia au pătruns în locuința sa din satul Ghermănești, Stațiunea Snagov, prin forțarea unei ferestre din termopan. De aici au plecat cu bijuterii, ceasuri și un tablou.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Ilfov, membrii grupării infracționale sunt specializați în comiterea de infracțiuni de furt din locuințe și au acționat la pont. Nu se încurcă cu orice român, ci aleg drept ținte doar persoane cu mulți bani.

Astăzi, 22 aprilie, la fix două luni de la jaf, polițiștii și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea au efectuat patru percheziții, în București și Teleorman, la domiciliile mai multor persoane, membrii ai grupării infracționale.

Patru bărbați au fost duși la audieri, iar trei dintre ei, cu vârste între 40 și 48 de ani, sunt bănuiți că au dat spargerea la vila lui Vanghelie.

Polițiștii au ridicat de la ei mai multe bunuri, respectiv suma de 7.300 de lei, ceasuri și bijuterii.

”În urma probatoriului administrat, polițiștii din Ilfov i-au reținut pe cei trei bărbați pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea cu propuneri de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, activitatea de urmărire penală efectuându-se sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, au transmis reprezentanții IPJ Ilfov.

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/marian-vanghelie-jefuit-cu-sotia-si-copilul-casa-acum-3-ani-bona-filipineza-i-furat

https://www.click.ro/vedete/romanesti/hotii-care-au-spart-casa-andreei-marin-prinsi

https://www.click.ro/vedete/romanesti/vedete-care-au-fost-jefuite-stela-popescu-si-alexandru-arsinel-calcati-de-hoti-de

https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-arsinel-socat-trei-zile-hotii-mi-au-spart-casa-de-doua-ori

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net