VIDEO Imagini care vă pot afecta emoțional. Cum se droghează tinerii la colț de stradă, în București

Ultima actualizare:

Povestea tânărului din Baia Mare, dependent de stupefiante, și care a fost oprit cu focuri de armă de către poliţişti maramureşeni, a șocat opinia publică și a băgat groaza în orice părinte. Din păcate, acest caz nu e izolat, iar statisticile sunt de-a dreptul îngrijorătoare. La o simplă plimbare prin București, reporterii Click! au întâlnit tineri care se droghează în văzul lumii.

Vârsta medie de debut în consumul de droguri în România este de 10-11 ani, spun reprezentanții Agenției Naționale Antidrog. Potrivit acestora, cel mai consumat drog din România este canabisul, iar cele mai vulnerabile categorii în ceea ce privește consumul sunt cele defavorizate.

Dar iată că realitatea contrazice statisticile. Elevul de 18 ani din Baia Mare, urmărit cu focuri de armă de polițiști, împreună cu un prieten, era olimpic la matematică și învăța la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare. Provenea dintr-o familie normală, iar părinții au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a-și smulge fiul din mirajul drogurilor. El și prietenul lui fugiseră de polițiști după ce au alimentat într-o benzinărie fără să plăteacă, martorii declarând că se aflau sub influența stupefiantelor.

VIDEO ȘOCANT. Tineri care se droghează în București în miezul zilei

Imagini cu tineri care consumă substanțe interzise, fie sub formă de țigări, fie injectabile, întâlnești des și în București. Și nu e nevoie să mergi în cartiere mărginașe, în zone defavorizate sau să aștepți să se lase întunericul. Fotoreporterii Click! au surprins imagini în jurul orei 16.00, în zone centrale ale Capitalei, cu doi tineri, aparent agitați, care folosesc mai multe tipuri de droguri.

Imagini cu tineri care consumă substanțe interzise, fie sub formă de țigări, fie injectabile, înt

Citește și:

Droguri pentru VIP-uri. Vedete aduse cu duba ca să «toarne»

Victor Slav ar fi fost prins la volan sub influența drogurilor. Ce riscă prezentatorul tv dacă se dovedește acest lucru

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net