Un incendiu puternic a avut loc duminică, 28 iunie, într-o localitate din județul Timiș, unde un restaurant a fost mistuit de flăcări. Din fericire, incidentul nu a înregistrat victime, însă clădirea s-a făcut scrum, iar circulația în zonă a fost blocată, potrivit ziarului Opinia Timișoarei.


Alarma s-a dat în jurul prânzului în localitatea timișeană Sacoșu Turcesc. Un restaurant din apropierea unei zone pentru pescuit a fost cuprins de foc. Cei care au văzut flăcările uriașe au sunat imediat după ajutor.

Incendiu puternic în Timiș

„Două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi 11 pompieri din cadrul Staţiei de la Buziaş, precum şi două autospeciale de la detaşamentele 1 şi 2 Timişoara s-au deplasat la locul incendiului. La sosirea echipajelor, întregul stabiliment era deja cuprins de flăcări”, au transmis reprezentanții ISU, citați de Opinia Timișoarei.

Din fericire, nu există victime, însă restaurantul a ars din temeii. De asemenea, din cauza fumului gros, care a redus foarte mult vizibilitatea, s-au format cozi uriașe pe DJ 592A. Până în momentul de față nu a fost stabilită cauza incendiului.

 
 
Loading...