VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Iaşi. Locatarii au fost evacuați

Ultima actualizare:

    Incendiu puternic într-un bloc din Iaşi Sursă foto: Telem.ro
Incendiu puternic într-un bloc din Iaşi Sursă foto: Telem.ro

Un incendiu puternic a izbucnit luni dimineaţă, la apartamentul unui bloc din cartierul Green Park, zona Tătăraşi, din Iaşi. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, două autoplatforme pentru salvarea de la înălțime, echipajul de TIM, un echipaj de primă intervenție și comanda și un echipaj de descarcerare.

Locatarii unui bloc din Iași au fost evacuați luni dimineață, după ce un incendiu puternic a izbucnit la etajul 7. Flăcările s-au extins şi un etaj mai jos şi au distrus cel puţin două balcoane.

Pompierii au spart mai multe apartamente, prin interior, dar şi prin exterior, pentru a putea ţine flăcările sub control. Locatarii au fost evacuaţi și se află în siguranță. Intervenţia pompierilor este îngreunată din cauza copacilor aflați lângă bloc. A fost necesară tăierea unora dintre aceștia pentru ca echipa de intervenție să aibă acces la locul în care a izbucnit incendiul. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi au transmis faptul că incendiul a fost localizat la etajul 7, la o locuinţă de pe strada Fântânilor. Se deplasează doua autospeciale de stingere, 2 autoplatforme pentru salvarea de la înălţime, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj de prima intervenţie şi comanda, dar şi un echipaj de descărcare.

„Nu sunt anunțate victime. În aceste momente se evacuează persoanele din bloc. În sprijin se deplasează de asemenea două autospeciale de stingere și o autocisternă”, au transmis reprezentanţii ISU Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net