Video interzis minorilor! Au mimat sexul cu stripperii. Ploieștence încinse de 8 Martie

Ultima actualizare:

    Trei stripperi au avut un show total cu fetele dispuse să mimeze actul sexual. Al patrulea băiat a intrat într-un alt număr, la fel de incitant
Trei stripperi au avut un show total cu fetele dispuse să mimeze actul sexual. Al patrulea băiat a intrat într-un alt număr, la fel de incitant

S-au dus vremurile când ziua de 8 Martie se sărbătorea la un pahar de vorbă, iar femeile își ”clăteau” ochii la trupurile bine lucrate ale stripperilor. Acum, dacă nu-i pipăie și nu mimează actul sexual cu ei, nu se simt bine. Astfel de scene interzise minorilor au avut loc sâmbătă seara, într-un local din Ploiești.

Este trecut de ora 23.00 și peste 300 de doamne și domnișoare petrec 8 Martie la unul dintre restaurantele din zona Bucov a Ploieștiului. Unele dansează prinse în horă, altele stau de vorbă sau gustă din desertul cu ciocolată. La un moment dat, câteva încep să strige când văd că patru tipi bine făcuți își fac apariția în local. Erau îmbrăcați sumar, astfel că s-a dat alarma că stripperii și-au făcut apariția.

S-au atins în zonele intime și au mimat actul sexual

Imediat, ringul de dans a fost acaparat. Câteva domnișoare ”fierbinți”, cu sânii și picioarele la vedere, dădeau din șolduri lasciv, ca să-i ademenească pe cei patru băieți.

După o coregrafie scurtă, s-a dat startul la dezmăț. Au fost luate pe sus, puse la pământ și au început să danseze deasupra lor. Atât le-a trebuit ca să se dezlănțuie!

Au urmat atingerile în zonele intime: ei pe sâni, pe fund, ele pe unde apucau, inclusiv la prohab. Ba chiar, una dintre fete l-a lins pe stripper pe spate, l-a pălmuit pe piept și l-a ciupit de sfârcuri.

Au mimat sexul în diferite poziții. ”deasupara”, ”pe la spate”, ”în lateral”. Ce să mai, o adevărată ”orgie în grup”, dar cu hainele încă pe ei.

Doamnele strigau să-i lase în pace pe stripperi

”Lasă-l, mămică, că-l zăpăcești de tot”, striga o doamnă, de pe margine, care spunea că are acasă un băiat de 23 de ani. ”Așa ceva n-am mai văzut la nici o petrecere de 8 Martie”, ”Am și eu fată mare acasă, de vârsta lor, dar nu aș vrea să cred că și ea face la fel”, ”Nu le este rușine?! Cum să faci așa ceva în public?”, se auzeau rumori din rândul spectatoarelor.

Ospătarii, lăutarii erau și ei interziși. Nu le venea să creadă ce se întâmplă sub ochii lor.

Show-ul cu tentă sexuală, spre porno, s-a încheiat după aproximativ 20 de minute.

Fetele s-au felicitat între ele, iar stripperii s-au făcut nevăzuți.

Imediat au început să răsune acorduri de manele. Și domnișoarele au continuat petrecerea pe sistem până spre zorii zilei.  

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net