VIDEO Ireal! Tinerii dansează în Centrul Vechi unii lângă alții, fără mască sau teamă de coronavirus

Ultima actualizare:

    Îmbulzeală și „distracție mare” în Centrul Vechi al CapitaleiFoto: Captură Video
Îmbulzeală și „distracție mare” în Centrul Vechi al CapitaleiFoto: Captură Video

Deși autoritățile vorbesc de valul doi al pandemiei, iar în țara noastră crește numărul persoanelor infectate pe zi ce trece, se pare că distracția e cea care se află pe primul lor în rândul tinerilor, nu sănătatea lor și a celor din jur!

Mai mulți tineri dornici de distracție au fost filmați în Centrul Vechi al Capitalei, fără să respecte măsurile de distanțare socială impuse în această perioadă. Aceștia nu poartă mască de protecție și stau lângă persoane străine, distrându-se pe muzica din cluburi. Acest lucru în condițiile în care România a atins pragul de 4.000 de infectări cu coronavirus în doar 24 de ore.

Imagini incredibile din Centrul Vechi al Capitalei, unde normele de siguranță sunt doar în teorie

Imaginile au fost surprinse de jurnalista Rafila Roxana Hulpe, de la Pro TV, care le-a publicat pe Facebook, alături de o descriere sugestivă. „Am vorbit azi despre cum 8 mii de tablete au zăcut într-un depozit din București de pe 26 septembrie până azi pentru că angajații Inspectoratului Școlar București au fost prinși cu altele, altele însemnând, da, starea proprie de sănătate. Pot să accept asta, însă nu pot să accept nepăsarea. “Timp de două săptămâni cât dânșii au avut probleme s-a blocat și educația”, îmi spunea azi un profesor.

Și asta pentru că în tot acest timp mii de elevi s-au chinuit să citească niște rânduri pe ecranul unui telefon vechi, cei mai norocoși, alții nu au reușit să participe deloc la orele online. Ministrul Educației a anunțat că șeful ISMB ar putea fi demis. Însă nu s-a luat o decizie finală.

Altfel, vă arăt doar că inclusiv în Centrul Vechi din capitală totul este sub control. (imagini din această seară) Așa, să fim liniștiți”, ascris ironic Roxana Hulpe în dreptul filmulețului din Centrul Vechi al Capitalei,

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net