VIDEO Județul Constanța, lovit de grindină. Autostrada Soarelui a fost acoperită cu gheață

Ultima actualizare:

    Peisaj iernatic pe Autostrada Soarelui Foto: Digi 24
Peisaj iernatic pe Autostrada Soarelui Foto: Digi 24

Fenomenele meteo extreme nu se opresc! O furtună puternică a lovit judeţul Constanţa, mai multe zone fiind acoperite cu gheaţă, dând impresia unui peisaj de iarnă. De asemenea, în mai multe localităţi apa inundat şoselele şi a blocat traficul rutier.

Alte imagini surprinzătoare ce surprind fenomene neobișnuite pentru luna aceasta a anului! De data aceasta „ținta” ploii cu grindină a fost județul Constanța, unde s-au format pe alocuri adevărate peisaje de iarnă. Zona Ovidiu - Constanţa s-a aflat în după-amiaza de joi, 2 mai, sub avertizare de cod portocaliu de furtuni. Autostrada A4, Autostrada Soarelui, dar şi alte şosele au fost acoperite cu bucăţi mari de gheaţă, construind o imagine cu aspect iernatic.

Județul Constanța, lovit de ploi violente cu grindină

Pe centura care leagă Ovidiu de Agigea, şoferii au fost nevoiţi să oprească pentru a-şi proteja maşinile - atât de mari erau bucăţile de gheaţă, încât autostrada s-a umplut de grindină, iar imaginile care au surprins momentul păreau desprinse dintr-un peisaj de iarnă. A plouat abundent şi deasupra oraşului, dar, din fericire, grindina n-a mai avut dimensiuni atât de mari şi nu a provocat probleme deosebite, potrivit Digi 24.

Meteorologii au emis, de asemenea, o alertă de frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, cu aspect de vijelie, grindină şi averse de ploaie. În mai multe localităţi apa a inundat şoselele şi a blocat traficul rutier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net