VIDEO A leşinat când i-a văzut pe monştrii care au pus-o să facă sex cu 100 de bărbaţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A crezut că-i poate privi în ochi pe cei care au batjocorit-o timp de un an şi jumătate. Pentru Elena însă, coşmarul este prea proaspăt în minte. Simte că i se taie picioarele şi i se înceţoşează privirea. Se prăbuşteşte chiar în sala unde cei doi vecini care au obligat-o să facă sex cu peste 100 de bărbaţi sunt judecaţi.

Elena a venit marţi la Tribunalul Iaşi pentru a da declaraţii în dosarul în care cei doi bărbaţi care şi-au bătut joc de ea sunt judecaţi pentru viol şi trafic de minori. Fata a venit însoţită de tată, mamă şi bunică, însă, când în sala de judecată au fost aduşi cei doi traficanţi, Ciprian Arghir şi Loredan Enăşel, minorei i s-a făcut rău şi a leşinat. Medicii sosiţi de urgenţă i-au acordat primul ajutor.

Elena a fost transportată la Spitalul de copii "Sfânta Maria", în prezent fiind în afara oricărui pericol. Ea a fost diagnosticată cu lipotimie, iar medicii spun că i s-a făcut rău din cauza stării de stres, provocată de vederea celor doi monştri. Elena nu este la prima experienţă de acest gen. În timpul audierilor i s-a mai făcut rău de câteva ori, când povestea calvarul prin care a trecut. În urma unei expertize, specialiştii au concluzionat că fata a suferit traume psihice majore.

Cei doi tineri au fost arestaţi şi sunt judecaţi pentru viol şi trafic de minori

simeon stalpnicul png

Drama Elenei a început în februarie 2011, pe când avea doar 14 ani. Atunci, un individ din satul ei, Ciprian Arghir, a început să-i dea târcoale. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, abia fusese eliberat din puşcărie.Individul a încercat de mai multe ori să o convingă pe Elena să facă sex cu el, însă fata nu a vrut nici în ruptul capului. Aşa că a pus la cale un plan diabolic. Într-o seară, şi-a trimis verişoara de 12 ani la locuinţa Elenei pentru a o aduce pe acesta în parcul din sat. Acolo a fost luată pe sus de Ciprian Arghir şi dusă într-un loc mai ferit din pădure. Individul pusese totul la punct. Aşezase dinainte o pătură, ba chiar adusese la el şi şerveţele, bănuind că fata era virgină.

În acel loc, adolescenta Elena şi-a început viaţa sexuală. Violată, în fel şi chip, timp de o oră, de un bărbat cu 16 ani mai mare decât ea. Înainte de a fi lăsată în pace, Ciprian Arghir i-a spus fetei că dacă va povesti cuiva prin ce a trecut o va omorî atât pe ea, cât şi pe surioarele ei mai mici. De teamă, fata nu a suflat o vorbă. Calvarul minorei de abia începuse. Arghir a continuat să abuzeze sexual de fată. De fiecare dată în acelaşi loc, fata fiind chemată de acasă de verişoara violatorului. În joc au intrat alţi doi bărbaţi, Loredan Enăşel, dar şi o persoană pe care procurorii nu au reuşit încă să o identifice. În octombrie 2012, Arghir şi Enăşel s-au gândit că pot scoate bani de pe urma minorei. Aşa că au obligat-o să se prostitueze.

„În toamna anului 2011, cei doi au dus-o cu forţa pe Elena la drumul European 583. Într-o parcare auto, ea era lăsată de către cei trei să acosteze clienţi pentru a întreţine raporturi sexuale contracost", se menţionează în rechizitoriu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net