VIDEO Liviu Dragnea, interviu din pușcărie: "M-am tăiat la o mână, dar m-am vindecat. Vineri sunt citat la DNA"

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea află dacă rămâne dupa gratiifoto: arhiva Click!
Liviu Dragnea află dacă rămâne dupa gratiifoto: arhiva Click!

La un an de la încarcerare, Liviu Dragnea a acordat primul interviu din spatele gratiilor. Fostul lider PSD a fost intervievat pentru postul Realitatea PLUS de Anca Alexandrescu, fosta sa consilieră. Dragnea a anunțat că s-a accidentat la o mână, dar și că vineri este citat la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum.

  • Anca Alexandrescu: Mi-a fost dor să vă văd! Ce faceţi?

Liviu Dragnea: Ce să fac, Ancuţa, pe la garaj, pe la Rahova. 

  • Sunteţi bine?

Sunt bine. M-am tăiat la o mână, dar m-am vindecat. Ei, cei de la putere, au câştigat toate campaniile pe mesajul anti-cineva. Acum e greu să meargă cu mesaj anti-PSD, pentru că PSD nu e perceput ca un partid de forţă.

  • Zâmbiţi, dar nu e zâmbetul dvs. 

Anca, să nu uităm unde sunt. Cine zâmbeşte aici, zâmbeşte amar. Dar asta nu înseamnă că m-au doborât, nu m-au îngenuncheat. De un an eu n-am avut voie să vorbesc cu presa.

  • Mi-e dor să vorbesc cu dvs despre politică.

Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele şi atitudinile dictatoriale. Se întâmplă nişte abuzuri. Îmi e luat dreptul al comunicare, dreptul de a vorbi liber, pentru a nu deranja. Majoritatea îi ciuguleşte din palmă, şi lui, şi Guvernului.

  • De ce l-aţi ţinut în preajma dumneavoastră pe Dîncu? A dat un interviu pe Cristoiu. 

Mi-a citit Irina (n.r. iubita lui, irina Tănase) interviul cu Dîncu.

  • $reperio-raw:%22%3Ciframe%20allow%3D%5C%22accelerometer%3B%20autoplay%3B%20encrypted-media%3B%20gyroscope%3B%20picture-in-picture%5C%22%20allowfullscreen%3D%5C%22%5C%22%20src%3D%5C%22https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FYSdUoXq92VY%5C%22%20width%3D%5C%22560%5C%22%20height%3D%5C%22315%5C%22%20frameborder%3D%5C%220%5C%22%3E%3C%2Fiframe%3E%22$
  • A spus că nu a avut nicio legătură cu SRI.

Eu l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni. Am ţinut enorm al el. Mă feresc să vorbesc urât. u vreau să spun că despre statul paralel primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dîncu. Primele explicaţii despre ce înseamnă acest sistem ocult mi le-a făcut prietenul meu Vasile Dîncu. Le ştia din discuţiile pe care le avea cu cei de la SRI, Maior şi Coldea. Ceea ce mi-a spus s-a adeverit. Nu mi-a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau o reprezentare în realitate. Va dau un exemplu, în legatura cu procesul care m-a adus aici, care e un proces politic. Într-o seară am fost cu Călin Tăriceanu la Antena 3, chiar în seara în care ANAF s-a dus să îi scoată din sediu. Dîncu şi Coldea erau împreună, se uitau împreună la Antena 3 şi în timpul emisiunii Kovesi l-a sunat pe Coldea. Era foarte nervoasă, ca o sa ma bage in puscarie, cum imi permit eu sa apăr Antena 3, care este un post impotriva dumneaei. L-a sunat doamna Kovesi pe domnul Coldea spunându-i că mă va băgă în puşcărie şi pe mine şi pe soţia mea. Coldea mi-a confirmat.

  • E presat Dîncu să se delimiteze de dvs?

Eu sper că nu. Eu nu mă dezic de el. Nu pot să şterg cu buretele un număr de ani.

  • Şi cu care aţi făcut şi vacanţe?

Vacanţe şi multe seri când am stat de vorbă. Mâine sunt citat la DNA în dosarul Teldrum. Nu prea ştiu de ce sunt acuzat. Sunt două drumuri făcute din bani europeni. Drumurile există.Chestia cu Irina. Nu e persoană publică, nu are nicio obligaţie să dea explicaţii. Disperarea e mare dacă au ajuns să se ia din nimic. E o mizerie care arată un anumit grad de disperare. Ceea ce am propus eu în 2016 s-a îndeplinit. Ce am scris în programul de guvernare s-a îndeplinit. E străvezie strategia. E limpede. Nu s-a mai lucrat de mult în dosar. Chiar i-am spus Irinei că vara asta vor ieşi pe piaţă cu ceva.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat în urmă cu cateva zile de procurorul DNA care se ocupă de dosarul Teldrum pentru vineri, când va fi informat de punerea în mişcare a acţiunii penale.  Dragnea va fi adus cu o dubă de la penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte în prezent condamnarea de 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman. Procedural, punerea in miscare a actiunii penale înseamnă că persoanele îşi schimbă calitatea din suspect in inculpat şi e un semn că ancheta se apropie de final.

Citește și:

Liviu Dragnea, un an de când se află la pușcărie. Mărirea şi decăderea fostul lider PSD

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a investit peste 350.000 euro în imobiliare. De unde a avut banii?

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net