VIDEO Măcel pe străzile Calafatului

Ultima actualizare:
image

A fost măcel pe o stradă din Calafat, unde două clanuri rivale au vrut să îşi regleze conturile. S-au bătut cu bâtele, iar unul dintre poliţiştii care au încercat să aplaneze conflictul a fost lovit la mână. Totul a început după ce câţiva indivizi le-au atacat maşina duşmanilor, cu care se şicanaseră în trafic. Rudele ambelor părţi au intervenit şi în scurt timp totul s-a transformat într-o răscoală greu de oprit.

Scandalul a avut loc duminică după-amiază în Calafat, judeţul Dolj. Membrii celor două clanuri rivale s-au şicanat în trafic, iar şicana a culminat cu câteva geamuri sparte la unul dintre autoturisme. Agresorii nu s-au mulţumit cu atât, ci au mers acasă la duşmanii lor şi au sărit la bătaie cu bâtele.

La un moment dat, se vede cum o maşină trece cu viteză printre oameni, dar din fericire nimeni nu a fost lovit.

Printre cele aproximativ 30 de persoane implicate în scandal au fost şi femei, care de altfel se văd cum aleargă cu disperare dintr-o parte în alta.

Poliţiştii au intervenit cu spray-uri lacrimogene să îi calmeze pe bătăuşi, care în loc să se sperie, l-au atacat şi pe un poliţist cu o bâtă.

Tânărul care l-a atacat pe poliţist are 18 ani şi a fost arestat, iar oamenii legii urmează să stabilească şi ce măsuri se impun împotriva celorlalţi scandalagii. Membrii sindicatului Europol spun că astfel de cazuri se întâmplă tot mai des şi că, din păcate, au prea puţine drepturi şi dotări pentru a interveni.

Proiectul de modificare a statutului poliţistului se află de câteva luni în Parlament, pentru a fi modificat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net