VIDEO Maşină lovită în plin de o locomotivă. Cei doi pasageri au scăpat ca prin urechile acului

Ultima actualizare:

    Atât tânăra care se afla la volan, cât şi pasagerul, au scăpat teferi în urma accidentului feroviar
Atât tânăra care se afla la volan, cât şi pasagerul, au scăpat teferi în urma accidentului feroviar

Accidentele rutiere au un final fericit de foarte puţine ori, anual sute de de şoferi şi pasageri pierzându-şi viaţa sau suferind traumatisme grave în urma acestora. Norocul a fost de partea unei şoferiţe de 24 de ani şi al unui bărbat în vârstă de 31 de ani care au scăpat ca prin urechile acului după ce au fost loviţi frontal de către o locomotivă. Accidentul a avut loc în ziua de luni, 11 martie, pe drumul care leagă Târgovişte de Sinaia.

O tânără în vârstă de 24 de ani şi pasagerul care se afla alături de ea, un bărbat de 31 de ani au trecut razant pe lângă moarte în ziua de 11 martie, după ce motorul autovehicolului condus de către femeia care nu deţinea permis de conducere s-a oprit brusc, în momentul în care aceasta intenţionaă să traverseze şinele de cale ferată.

Camerele de supraveghere aflate la faţa locului au surprins momentul în care ea încearcă să traverseze şinele, eşuează şi este lovită de către locomotiva care nu a putut evita impactul. În urma ciocnirii, femeia a suferit câteva zgârieturi, dar nimic serios, ea fiind capabilă să coboare singură din maşină. Pasagerul din dreapta a fost rănit şi transportat la spital, dar se află în afara oricărui pericol. 

În ciuda faptului că şoferiţa a fentat moartea, nu a reuşit să se eschiveze şi în faţa legii, căci ea va fi cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă. „A condus soţia unui prieten de-al meu. S-a speriat când a văzut locomotiva şi i s-a oprit motorul. Aşa mi-a spus. Văd că e semn de începător, cred că s-a pierdut. Am înţeles că s-a oprit motorul pe calea ferată. Cred că s-a speriat. Aici viteza este limitată la 30/h, deci viteză la tren este mică”, a povestit un martor, potrivit adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net