VIDEO Moment de cascadorii râsului la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia. O polițistă a căzut din mașină

Ultima actualizare:

    Mașina de epocă s-a defectat la mijlocul defilării și a fost împinsă
Mașina de epocă s-a defectat la mijlocul defilării și a fost împinsă

Nu totul a mers strună la parada de 1 Decembrie. Deși au fost selectați cei mai buni militari și polițiști și au fost făcute nenumărate repetiții, au existat și gafe. Click! vă prezintă un moment de cascadorii râsului care a avut loc la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia.

Pe 1 Decembrie au fost organizate parade militare în toată țara, dar cele mai mediatizate au fost cele de la București, Alba Iulia și Focșani.

Președintele Klaus Iohannis a făcut un tur de forță și a fost prezent atât în Capitală, cât și în orașul Marii Uniri, acolo unde au venit să se bucure de moment zeci de mii de români. Cei care locuiesc în blocurile de pe Bd. 1 Decembrie 1918 au urmărit parada de la balcone. Aceștia au avut parte însă și de un moment de cascadorii râsului.

O polițistă de la Brigada Antitero care se afla într-o mașină care defila a căzut pe asfalt. Stătea pe marginea dubei, care circula cu viteză mică. S-a ridicat repede, a urcat din mers și s-a așezat de data asta pe un scaun.

S-a defectat mașina de epocă care defila la Arcul de Triumf

Scena amuzantă a fost filmată de un român care urmărea parada și pe care a urcat-o apoi pe Internet.

În mod normal, la astfel de evenimente sunt aleși cei mai buni angajați, care fac nenumărate repetiții înainte.

Și la parada de 1 Deecembrie a existat un moment care i-a amuzat pe spectatori. Un automobil de epocă, un Cadillac fabricat în 1912, care a decshis parada, s-a oprit chiar în mijlocul defilării. Pentru ca „bătrânica” să se urnească din loc, mai mulţi cetăţeni, militari şi jandarmi au împins-o.

Mașina de epocă s-a defectat la mijlocul defilării și a fost împinsă
Mașina de epocă s-a defectat la mijlocul defilării și a fost împinsă

Cu gunoiera la parada de 1 Decembrie 

În comuna buzoiană Cislău, parada de 1 Decembrie a fost de râsu-plânsu. S-a de defilat cu maşini de gunoi, trăsură şi excavator.

Iniţiativa primarului localităţii, Dumitru Mitroiu, a devenit rapid virală. Imaginile au fost postate pe Facebook, cu comentariul: “Cislău, Buzău, un fel de LasFierbinţi. În sfârşit, un primar care a făcut parade pentru cei care s-au tot perindat în ultimii 30 de ani pe la conducerea României”.

În filmare se vede cum la parada de Ziua Naţională defilează călăreţi, o trăsură, maşini de gunoi, dar şi un excavator în cupa căruia stă un bărbat cu două drapele, ia pe laterale sunt poziționați angajați ISU, în veste reflectorizante şi cu steaguri în mână.

La parada de 1 Decembrie din comuna buzoiană Cislău au defilat și gunoierele
La parada de 1 Decembrie din comuna buzoiană Cislău au defilat și gunoierele

Edilul a declarat că firma de salubritate, de la care provin maşinile de gunoi, a împlinit zece ani de existenţă, iar excavatorul era al ISU.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net