VIDEO Momentul în care bancomatul de pe bulevardul Theodor Pallady a fost aruncat în aer

Ultima actualizare:

    Momentul în care hoțiii au aruncat în aer bancomatul BCR de pe bulevardulTheodor Palladyfoto: captura video
Momentul în care hoțiii au aruncat în aer bancomatul BCR de pe bulevardulTheodor Palladyfoto: captura video

Au apărut imaginile care suprind momentul în care hoții au dinamitat bancomatul de la sucursala BCR de pe bulevardul Theodor Pallady din Capitală. Atacul a fost dat de două persoane. Mai puțin de 10 secunde le-a luat atacatorilor să monteze un dispozitiv cu material explozibil în bancomat. Momentul a fost înregistrat pe camerele de supraveghere.

Atacul a fost dat la ora 4 dimineața. De bancomat se apropie două persoane care purtau pelerine de ploaie de culoare închisă. Unul împinge un fel de tavă lungă  într-o fantă a bancomatului. Celălat stă la mai puțin de un metru de el, probabil pentru a- ajjuta în caz de nevoie. Treaba a mers foarte repede, iar cei doi s-au îndepărat în viteză de bancă. În câteva secunde bancomatul a fost aruncat în aer.

Pe o cameră de supraveghere din interiorul băncii a fost înregistrat momentul exploziei: la ora 04 și 8 minute.

Acesta este primul bancomat aruncat în aer în Capitală. Poliţiştii Secţiei 13 din Bucureşti au fost sesizaţi, luni dimineaţă (20 mai ), că dintr-o filială bancară de pe bulevardul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. Încă nu se știe suma furată dar bancomatul a fost făcut praf.

4.20. Este momentul când un apel la 112 semnala că la parterul unui bloc, s-a produs o explozie la intrarea într-o filială BCR. Intrarea în bancă a fost pur și simplu pulverizată iar explozia s-a auzit pe tot bulevardul.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat că a fost sustrasă suma de peste 350.000 lei (RON + valută). De asemenea, prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite. Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net