Un bărbat a murit, iar altul se zbate între viaţă şi moarte la spitalul Judeţean Constanţa, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cei doi lucrau la construcţia unei vile din localitatea Ovidiu şi au fost găsiţi inconştienţi în subsolul clădirii. Se pare că un generator electric, pe care oamenii îl foloseau pentru a pregăti materialele de construcţie, ar fi dus la nenorocire. Bărbatul care a supravieţuit incidentului se află acum la spital, în grija medicilor.


Alarma a fost dată de un muncitor care lucra la o vilă din apropiere. Omul venise să schimbe două vorbe cu cele două victime, însă casa pe care aceştia o construiau era pustie. Aşa că bărbatul a coborât la subsol unde i-a găsit pe cei doi muncitori inconştienţi. A sunat la 112 şi imediat zona a fost împânzită de medici şi pompieri.

Cei doi bărbaţi lucrau la o casă în construcţii din localitatea Ovidiu. Pregăteau materialele în subsolul clădirii, spun martorii şi se foloseau de un generator electric. La un moment dat, cei doi ar fi oprit generatorul şi ar fi plecat. Însă, când s-au întors în subsol şi au încercat să-l repornească, aceştia s-ar fi intoxicat.

Echipaţi cu aparate de oxigen, salvatorii au coborât în subsolul casei şi i-au scos pe cei doi bărbaţi. Patru minute a durat intervenţia.

După ce l-au stabilizat la faţa locului, medicii l-au transportat pe bărbat la spital cu un elicopter Smurd.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească de la ce a pornit nenorocirea.

Loading...