VIDEO Nu şi-a bătut doar iubita, ci şi vecinii

Ultima actualizare:
image

Noi amănunte ies la iveală în cazul fetei din Buzău bătută şi batjocorită de iubitul din Ploieşti. Tânărul de 20 de ani era cunoscut ca bătăuş şi scandalagiu în blocul în care locuia, mai mulţi vecini spunând că au fost loviţi de acesta. Tatăl agresorului ar fi, se pare, într-o închisoare, în străinătate.

În imaginile postate pe internet chiar de agresor, fata apare ghemuită în pat iar acesta o loveşte cu un pahar în cap. Tânărul în vârstă de 20 de ani se numeşte Gabriel Robert şi este din Ploieşti, iar în blocul în care locuieşte este cunoscut ca o persoană recalcitrantă.

Agresorul nu şi-a bătut doar iubita. Oamenii din bloc spun că şi ei au fost loviţi de Gabriel Robert dar, deşi l-au reclamat la Poliţie, acesta era mereu eliberat.

Iar bărbatul din imagine nu este singura victimă a celui care şi-a bătut iubita cu sălbăticie.

Vecinii spun că tatăl agresorului ar fi în închisoare, în timp ce despre mamă nimeni nu ştie nimic.

Victima agresorului, fata din Buzău, care a împlinit 18 ani pe 1 decembrie, a fost dusă la serviciul de medicină legală pentru a fi examinată de un specialist. Deşi imaginile cu tânăra agresată au şocat pe toată lumea, medicul legist a decis că ea are nevoie doar de 7 zile pentru îngrijiri medicale. În schimb, Gabriel Robert, acuzat de violenţă în familie şi de violarea vieţii private, a fost prezentat în judecătorilor de drepturi şi libertăţi, de la Tribunalul Prahova, iar pentru faptele sale fiind reţinut pentru 29 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net