VIDEO O pensionară din Galaţi este traficantă de arme şi ţigări. Vezi ce i-au confiscat poliţiştii din casă!

Ultima actualizare:

    Pocnitorile au fost confiscate
Pocnitorile au fost confiscate

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Galaţi au găsit aseară, în casa femeii de 53 de ani, arme de foc, o sabie şi peste o mie de pachete de ţigări, cel mai probabil aduse ilegal din Republica Moldova.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lîngă Judecătoria Galaţi, în urma exploatării unor informaţii au descins aseară la locuinţa Lucicăi I. de 53 ani, din Galaţi, unde au descoperit 1.680 pocnitori din categoria I, 1.115 pachete de ţigări fabricate în Republica Moldova şi o puşcă de vânătoare cu amortizor.

Click aici pentru a vedea imagini spectaculoase de la descindere!

Potrivit cms. Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi, femeii i-a fost întocmit dosar penal pentru deţinere de materiale explozive fără drept, contrabandă calificată cu arme şi ţigări şi deţinerea, fără drept a unei arme de vânătoare.

Toate bunurile au fost confiscate.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net