VIDEO Paranghelie cu manele și băutură, la cimitir: "Să danseze și morții, bă! Așa se face la Vizurești!”

Ultima actualizare:

    A fost o noapte de pomină în satul Vizurești, comuna Ciocănești
A fost o noapte de pomină în satul Vizurești, comuna Ciocănești

Au sfidat ordonanţele militare şi au ieşit, în noaptea de Înviere, în număr mare, pentru a dansa şi a chefui fără limite. Romii din Vizureşti au organizat o petrecere de zile mari. Petrecerea a început la cimitir, iar distracţia a continuat pe străzi, totul fiind live, pe Facebook.

Oamenii nu au respectat Ordonanţele Militare şi chiar luau în râs atât Jandarmeria Română, cât şi Poliţia. Totul s-a întâmplat în satul Vizureşti, din comuna dâmboviţeană Ciocăneşti. Petrecăreţii au mers şi în cimitir şi le-au dat să bea răposaţilor, le-au pus muzică şi au plecat spre casă, cu boxele date la maximum, scrie adevarul.ro. Ca și în cazul chefului de la Munteni, Galați, totul a fost Live pe Facebook. Avântul s-a mai potolit în momentul în care forțele de ordine au intervenit și i-au amendat pe petrecăreți.

„Având în vedere imaginile video postate pe o rețea de socializare, în cursul nopții de 18 spre 19 aprilie, în care mai multe persoane dansează în spaţiul public, fiind încălcate prevederile impuse în perioada stării de urgenţă, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita este abilitat să comunice urmatoarele: Polițiștii din cadrul Poliției orașului Răcari, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, s-au deplasat pe raza localității Vizurești, unde au identificat persoanele în cauză. Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 de lei pentru fiecare și o sancțiune în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3/2020”, se arată într-un comunicat al IJP Dâmboviţa.

Citește și:

FOTO Cel mai atipic Paște, în imagini: bisericile goale, enoriașii pe Facebook, Lumina sfântă primită la ușă sau la geam

Stăteau la masă pe acoperișul blocului! Fotografii spectaculoase făcute cu drona pe malul mării

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net