VIDEO Pavel Bartoș, filmare impresionantă la cascada Bigăr: "Doamne, chiar nu am cuvinte"

Ultima actualizare:

    Pavel Bartoș a făcut un vlog despre cascada Bigărfoto: Facebook
Pavel Bartoș a făcut un vlog despre cascada Bigărfoto: Facebook

Cascada Bigăr s-a prăbușit, luni seara, din cauze naturale, a anunțat Romsilva. Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-a declarat şocat când a aflat vestea şi a afirmat că era cel mai vizitat loc din judeţ. Multe alte persoane publice au reacționat, la cald, printre care și Pavel Bartoș.

"Nu-mi vine să cred! Cascada Bigăr s-a prăbușit! Acum aproape două luni am făcut această poză lângă această minune a naturii și realizam chiar și acest vlog. Doamne, chiar nu am cuvinte și nici <v-am pupat> nu mai pot să spun. Of!", a scris Pavel Bartoș pe Facebook, în dreptul unor imagini de la cascadă.

"Uitați-vă la ea. Cascada Bigăr, aproape de Cheile Nerei, aproape de Bozovici, în județul Caraș Severin, o minune. Veniți și vizitați. Și bucurați-vă. De ce să nu ne bucurăm de un astfel de loc", spune Pavel Bartoș în vlog-ul său de călător, promovând frumusețile României.

Cascada Bigăr s-a prăbușit

Romsilva anunţă, luni seară, că Cascada Bigăr s-a prăbuşit din cauze naturale. Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, s-a declarat şocat când a aflat vestea şi a afirmat că era cel mai vizitat loc din judeţ. Un ghid de turism a afirmat, luni seară, că Cascada Bigăr s-a prăbuşit după ce apa din izbucul care alimenta cascada a fost deviată pentru o păstrăvărie. În replică, Romsilva a transmis că păstrăvăria a fost construită în perioada 1986-1988, iar în ultimii 33 de ani nu s-au făcut niciun fel de intervenţii în zonă. ”Avem, din păcate, şi o veste neplăcută. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Naţional Cheile Nerei - Beuşniţa, s-a prăbuşit astăzi din cauze naturale”, a transmis, luni seară, Romsilva, pe pagina de Facebook. Sursa citată a precizat că travertinul şi muşchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni şi greutate, iar cascada a cedat sub propria greutate.

Citește și:

VIDEO Momentul în care se prăbuşeşte Cascada Bigăr

Romeo Dunca, despre prăbușirea cascadei Bigăr: „Sunt șocat”

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net