O petrecere cu zeci de oameni a avut loc sâmbătă seara, într-un club din Herăstrău, fără măști și fără distanțare socială. Petrecerea a fost însă oprită de oamenii legii, iar organizatorii amendați pe măsură.


Petrecăreții nu au ținut cont de regulile în vigoare și au stat unii lângă alții, extrem de aproape, nepurtând nici mască de protecție, acest lucru în timp ce Bucureștiul înregistrează cea mai mare rată de infectare cu noul coronavirus din țară, potrivit Digi24. În urma controalelor făcute de polițiști și cei de la DSP, au fost date amenzi în valoare de 30.000 de lei.

Petrecere în timp de pandemie, oprită de oamenii legii

Localul a fost arhiplin, iar mulți dintre clienți au stat și în picioare, numai pentru a uita o vreme de pandemie și „statul în casă”. Echipele de control  formate din poliţişti ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, jandarmi, polițiști locali și DSP au făcut verificări la localul din Herăstrău și au dat amenzi în valoare de 30.000 de lei.

Din imaginile apărute în mediul online se poate vedea cum tinerii petrec fără vreo reținere, în vestitul Fratelli, în ciuda riscului de infectare cu coronavirus. Traian Berbeceanu a anunțat încă de zilele trecute că vor fi intensificate controalele în următoarea perioadă pentru a evita răspândirea virusului.

 
 
Loading...