VIDEO Piteștean urmărit şi amendat, după ce le-a atras atenţia polițiștilor că staţionau neregulamentar

Ultima actualizare:

    Foto: News.ro
Foto: News.ro

Un şofer din judeţul Argeş a fost amendat de către poliţiştii din Piteşti cu 725 de lei pentru că avea trusa medicală expirată. Amenda a fost dată în urma a ceea ce poliţistul a numit un „control de rutină”. Echipajul l-a oprit pe şoferul respectiv după ce acesta le-a atras atenţia poliţiştilor că staţionau neregulamentar, cu uşa autoturismului deschisă, în apropierea unei intersecţii.

În înregistrarea realizată cu o cameră de bord, publicată de jurnaliştii de la epiteşti.ro, se vede cum şoferul trece pe lângă un echipaj de poliţie tras pe dreapta şi cu uşa autospecialei larg deschisă, opreşte în dreptul maşinii de poliţie şi le spune agenţilor: „O să-ţi iau uşa, dacă mai parchezi aci! Păi aşa se parchează, în intersecţie?”, replica poliţistului fiind: „Care e problema?”. 

Amendat cu 725 de lei

La scurt timp, autoturismul al cărui şofer îi mustrase pe poliţişti este oprit de către aceştia, folosind semnalele acustice şi megafonul -  „Trage pe dreapta, Mazda!” -  iar poliţistul se recomandă drept Răduţ, de la Secţia 2 Poliţie. Întrebat de ce a fost oprit, poliţistul răspunde: ”Control de rutină” şi cere documentele.După verificarea documentelor poliţistul cere să i se prezinte dotarea maşinii şi, în cele din urmă, îi dă şoferului amendă de 725 de lei pentru că trusa medicală aflată în dotarea autoturismului era expirată. Întrebat de ce l-a urmărit pe şofer, poliţistul îi transmite acestuia că orice obiecţie are, să o treacă pe procesul verbal.

Citește și:

Femeia cu macetă, implicată în agresiunea din trafic, în București, a fost reținută de polițiști

Amendă sau dau cu mătura! Cei prinși că au scuipat coji de semințe pe jos au fost taxați de polițiștii locali, din sectorul 6

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net